| AnaliaDeepika a întrebat:

Despre ce este vorba in Romeo si Julieta?

Răspuns Câştigător
| Naspa6969 a răspuns:

Da...este un pic dramatic. Da' este mai mult vorba despre IUBIRE mama mi-a spus ca se termina dramatic crying. Deci cum ti'am spus este despre IUBIRE sper ca te'am ajutat. Apropo daca u chiar vrei sa sa stii iti sugerezi sa : Citesti cartea! Oricum este mai bine, oricum asa iti avansezi vocabularul. sper ca te'am ajutat Paaa

5 răspunsuri:
| robygabitzu1997 a răspuns:

E vorba despre 2 indragostiti care se numeau Romeo si Julieta. Ei se iubeau dar erau copii la duci(sau conti thinking ) diferiti(ei, ducii sau contii se urau) dar pana in final sau impacat si Romeo cu Julieta sau casatorit.Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.winking
P. S. Este scrisa de Wiliam Shackespeare(scuze ca nu am scris corect numele autorului happy ). Funda? big grin

| AbbyMity a răspuns:

In romanul Romeo si Julieta despre o iubire imposibila intre mostenitori a doua famili regale care se urasc reciproc si din cauza asta cei doi indragostiti sunt nevoiti sa se iubeasca in secret dar pana la finalul romanului cei doi se sinucid. Fundita daca ti-a fost de folos

| Username01 a răspuns:

Poi despre 2 oameni [ Romeo si Julieta laughing ] care sunt indragostiti unul de celalalt si nu sunt lasati sa fie impreuna. Si la un moment dat Julieta este otravita [ de fapt asa crede Romeo] si se otraveste si el, apoi Julieta se trezeste laughing si il vede mort pe Romeo si... de aici sunt cam nedumerita laughing scuze daca nu te'am ajutat big grin crying

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare