| EuSiDoarAtat123 a întrebat:

Despre ce sa vorbesc cu baiatul de care imi place de Revelion? E toata noaptea. Lui ii plac jocurile pe calculator, muzica rock.
Are 14 ani. Vreau sa par diferita, nu ca restul fetelor ca sa ii atrag atentia.Mentionez ca apreciaza fetele cu simtul umorului.
O sa fim noi 2 si niste copii mai mici.

6 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Ce nu-mi plac oamenii ipocriți. De ce să pari diferită când ești exact ca restul fetelor?

| greyhound a răspuns:

Stai linistita, dupa ce o sa va ametiti, nici macar nu o sa mai conteze despre ce vorbiti happy

| Gabi19971983 a răspuns:

Pa incearca, ca orice ai vosbi cu el, sa nu pari plictisitoare, adica daca lui ii place muzica rock, sa vordesti numai desprer asta.
Desigur ca vei vorbi si despre ce-i place lui, dar incearca sa vorbesti si despre tine, despre placerile tale.
Si orice gluma ar zice incearca sa o intelegi, si sa razi cand trebuie, nu cum fac unele nu-i gata gluma ele sunt pe jos de ras, nici chiar asa.
S incearca sa ii arata ca tu nu ai fite, figuri. Incearca sa fii tu, naturala. In caz ca te-ar intreba daca vrei sa fi iubita lui, nu vei raspunde daaa daaa vrea, vaii.Ci cu un simplu: Da.mi-ar placea, sau ceva de genul acesta.
Pt ca daca pari prea entuziasmata la o despartire pe care o va face cand va avea chef vei suferi mult.Deci si mai indiferenta.
Succes. Daca te mai pot ajuta, spune-mi.
Funda?

| Crengs77 a răspuns:

Uite, daca tie iti place de el fii tu insuti, daca si lui ii place de tine te va placea asa cum esti, daca ii place rock-ul inseamna ca e de treaba, si mie imi place si oamenii astia' cu rock-ul sunt bine! Succes!

| RoxannaRoxannax a răspuns:

Fii tu. Vorbesti si tu despre muzica, ce-ti place. Intreaba-l ce melodii ii plac, ce jocuri ii plac. Baga-te in seama cu el, si vorbiti despre ori ce. Funda? :*

| AndrewutzaSweetNicole a răspuns:

Pai poti sa pe informezi despre muzica rock, despre un cantaret de muzica rock, si in rest fi tu! Fa-l sa te descopere big grin