| AlinaBarbi09 a întrebat:

Devin visele mereu realitate? ( in cazul meu, NU!)

10 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Pai daca tu insati esti o exceptie cum ar putea exista regula?

| ZEU93 a răspuns:

Unele vise se adeveresc daca muncesti si iti doresti cu adevarat asta

| Fillaide a răspuns:

Unele vise devin realitate, altele raman doar vise.

Pentru unele am luptat si sa stii ca le-am realizat.

| Anileda a răspuns:

Pfff.ce ti s-a intamplat asa grav de esti asa suparata?
Visele devin daca muncesti pentru ele, ai o sansa si daca iti doresti cu adevarat poate reusesti sa iti atingi scopul.

| dorikut a răspuns:

Nu toate visele devin realitate, dar eu cred că merită să ne luptăm pentru ele, deoarece avem doar 2 variante:
1. Să luptăm și să (riscăm să) pierdem
2. Să pierdem oricum

B-Bye! wave

| MâţaD a răspuns:

Visele nu devin niciodata realitate!big grinparerea mea

| DenisaAbdn a răspuns:

Daca iti doresti sa-ti creasca aripi si sa zbori, nu. Daca sunt insa realizabile, iti doresti sa muncesti si sa lupti pentru realizarea lor, ai atata vointa si incredere in tine incat sa simti ca poti muta muntii din loc, atunci da.

| lumy5 a răspuns:

Daca le privesti ca vise, nu. nimic nu se intampla de la sine. Nu stiu pe nimeni caruia sa-i cada ceva din cer. Daca iti doresti ceva cu adevarat, munceste si ai sa obtii acel lucru. Asta este diferenta, dupa parerea mea, intre vise si dorinte. Cand ajungi sa spui ca iti doresti ceva, parca deja cauti o modalitate sa ajungi sa obtii ce-ti doresti. Cand spui "vis", spui "ideal"-ceva intangibil. Concluzia mea? Ar trebui sa credem in ce ne dorim cu adevarat si sa muncim pana obtinem asta!

| AlexyLuvvU a răspuns:

Depinde daca stii cum sa le faci sa devina realitate, doar n`o sa pice din cer, tot tu le faci sa se implineasca(bineinteles ca nu pe toate, unele raman pur si simplu vise)

| Crucified a răspuns:

Prostia omeneasca.

Întrebări similare