Da, ai retinut bine, poti sa citesti mai mult despre asta aici:
http://debarbati.ro/......paris.html
Oooo,iata,un alt norocos . fain de voi clujenilor.asa de mult imi place orasul
Da,e un oras studentesc si cultural.E foarte frumos cand ies de la scoala si ma mai plimb cu prieteni prin oras, dar la un momendat te plictisesti de el...Dar tu din ce oras esti?(Daca esti din Sibiu, Timisoara, Brasov, Craiova, Sighisoara...)atunci esti la fel de norocoasa!
Si ma bucur ca apreciezi orasele Romanesti!
Din pacate nu sunt dintr-un niciun oras enumerat de tine.Sunt din prapaditul de oras Miercurea Ciuc(Harghita)
Cu toate ca e un oras mic, este in inima muntiilor.Singurul dezavantaj care cred eu ca e, este frigul si mi se pare lipsa de activitate.Dar nah asta e.Este casa ta si trebuie so accepti asa cum e.Dar daca tot iti place Clujul mai hai prin vizita!
Am acolo 2 verisori si vara asta am stat in Cluj cu varamea am stat vreo saptamana impreuna.Mall (Iulius), parc, centru, si am vazut Ice age 4(3D la Cinema City).A fost grozav!
Da,ma bucur ca te-ai simtit bine in Cluj.Mie mi se pare ca Ardealul da tot farmecul Romaniei(chiar si Judetul Harghita si Covasna sunt judete cu un peisaj nemaivazut)
Iti dau dreptate!
Nu te supăra că întreb, dar voi cum vă numiţi Slobozieni? Nu ştiu de ce, dar mereu mă amuz când aud pe cineva că zice că e din Slobozia.
Si tu crezi ca am scris serios treaba aia?...Am pus orasele care au numele amuzant ...Sunt din Bucuresti
Eu aşa am crezut, e un oraş.
Rămân totuşi cu aceeaşi curiozitate.
Slobozieni sau sloboziţi?
Cauta pe net sau pune intrebare pe TPU, sunt sigura ca vei gasi
Slobozieni la barbati si slobozite la femei...ai priceput acum?
Cand intrebi o fata din Slobozia cum se cheama iti va spune ca este o slobozita.Priceput?
Pentru ca toti se gandesc la sloboz._. in legatura cu intrebarea..eu is din Iasi.
Miercurea Ciuc :-&
Si de ce plangi? ce e rau in a fi in Miercurea Ciuc?