| knnight a întrebat:

Din pacate am pierdut eurovision difuzat sambatasad...cine stie sa imi spuna si mie piesele promovate?big grin

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Puiutz a răspuns:

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, cu melodia Playing With Fire happy. Ei vor reprezenta Romania la Eurovision.
big grin

| jumbO a răspuns:

Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu iar melodia Playing With me iar ei vor reprezenta Romania la eurovision happy.happy.

| GreenPills a răspuns:

Piesele finaliste la Eurovision 2010

1. Come As One - David Brian (juriul recomanda schimbarea interpretului, conform regulamentului). Puncte: 97
2. It's Not Too Late - Paula Seling si Kamara. Puncte: 97
3. Searching for Perfect Emotion (juriul recomanda schimbarea interpretului, conform regulamentului). Puncte: 93
4. Running Out of Time - Trupa Pasager. Puncte: 90
5. Playing With Fire - Paula Seling si Ovi. Puncte: 89
6. See You in Heaven, Michael - Mircea Romcescu (juriul recomanda schimbarea interpretului, conform regulamentului). Puncte: 89
7. Come Along - Lora ex-Wassabi si Mihai Preda. Puncte: 88
8. Jackpot - Razvan Krivach. Puncte: 88
9. Round Around - Catalin Josan. Puncte: 85
10. Crazy - Alexandra Ungureanu. Puncte: 83
11. Love Is War - Tina Geru (ex-Pops). Puncte: 82
12. I'm Running - Dalma. Puncte: 81
13. Save their Lives - Luminita Anghel. Puncte: 80
14. Baby - Maria Sanchez (juriul recomanda schimbarea interpretului, conform regulamentului). Puncte: 79
15. Lay Me Down - Zero. Puncte: 79
16. Surrender - Anda Adam & Connect-R (ultimele trei piese au fost la egalitate cu 79 de puncte). Puncte: 79

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am intrebat-o pe lora ex-wassabi despre eurovizion aici: http://www.mujer.ro/news/interviuri/421-interviu-lora-ex-wassabi.html

Întrebări similare