| alyntgjiu a întrebat:

Din tgjiu, gorj sunt fete care ar vrea sa ne cun mai bine? :X :*

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Bai frate tu esti pus pe automat? Adica o data pe saptamana esti setat sa infatisezi cocalarisme pe TPU? Cine te plateste? Lasa ca ma interesez eu la Raluca sa vad ce dusmani si site-uri rivale are. O sa tzin minte Tg. Jiul datorita tie. Vezi, ti-ai facut reclama orasului rolling on the floor

| kuka a răspuns:

Ce-i asta ma, site de matrimoniale?

| DMV a răspuns:

Caldura mare (Caragiale): "Amice, esti idiot?"

| DMV a răspuns:

Nu ar fi problema ca iti pierzi tu timpul. E grav ca te folosesti de al nostru. Din cauza intrebarilor de genul asta se strica site-ul si dispar din ce in ce mai multi Experti TPU. Nici nu stiu de cand nu s-a mai acordat onoare de "expert"

| cioco1tweety a răspuns:

Daaaa.nu ne vezi? doar suntem toate pentru unu, pentru tine:)).acu serios. tu de cand esti pe site-ul asta si pui intrebari de genu asta.nu te-ai prins ca nimeni nu vrea sa-ti faca pe plac? te-ai gandit ca poate ai gresit site-ul. uite-te bine acolo sus.scrie cumva "www.TPU.ro"? pai daca e asa iesi repede ca-ti pierzi timpul degeaba cu intrebarile astea[-(

| AndrusKanu a răspuns:

Prea tare! rolling on the floor
Ăştia nu au auzit de "goagăl", dai un search cu textul "matrimoniale" şi găseşti... Sau fă-ţi cont pe "hai faiv", poate ai noroc (deşi mă îndoiesc)... laughing

| AndrusKanu a răspuns:

@eu_o_mare_enigma: Păi şi ce dacă sunt din Tg-Jiu? laughing
Dar ce te bagi tu? Suferi?

| AndrusKanu a răspuns:

Hahahahaha rolling on the floor

Nu prea cred.winking

| iiirrriiisss a răspuns:

Voi nu v-ati prins inca? Acest om continua sa puna intrebari stupide pentru simplul motiv ca voi ii faceti jocul, adica ii dati raspunsuri care mai de care. De fiecare data cand acest om pune o intrebare, se umple rubrica de raspunsuri. Cu siguranta va inceta sa se mai bage in seama atunci cand va fi ignorat. happy

| leonet09 a răspuns:

Heh... probabil te doare capu... au dreptate astia... doar babele sar uita la u...big grin

| steff a răspuns:

Prietene... daca nu gasesti ce cauti... apeleaza la ''manuella''. Te rezolva rapid si gratis.winkingStii si tu vorba aia:Ce-i in mana nu-i minciuna!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erau cateva babe la strada, insa cred ca au intrat in casa.incearca maine pe zi, poate ai mai mult noroc. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai necazule, iti dau astia internet gratuit o data/luna? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AndrusKanu -parca si tu esti tot din tgjiu, asa-i? de ce nu iesiti la o cafea? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AndrusKanu-nici nu stii ce invidios sunt pe tine ca esti din acelasi oras cu alyn. tanjeam dupa o cafea savurata impreuna cu el, insa cum distanta ne desparte, mi-am dat seama ca nu am nici o sansa, insa tu..., va doresc o ''noapte furtunoasa''. rolling on the floor

Întrebări similare