Pai,
America este o tara amestecata. Sunt toate natiunile puse toate intr-o oala.Dar locurile de pe acolo sunt frumoase deci da, as merge.
Franta e superba, dar oamenii sunt foarrte rasisti si am observat ca au ceva in special cu romii, ei cred ca se trag din tara noastra.Sincer, as merge dar nu pentru mult timp.
Iar Spania nu e pe domeniul meu dar cred ca e ok, limba nu prea imi place, nu cred ca as vrea sa o vizitez.
Eu sunt in Spania dar viata nu mai e asa buna ca inainte, intreaga europa are probleme cu moneda euro.
America,nu stiu de ce, dar mereu mi-a placut aceasta tara, imi doresc foarte mult sa merg acolo.
America, sunt multe de vazut, ea nu e in criza ca noi, dar Franta nu e nici mai bine nici mai rau, dar oricum sunt si acolo multe de vazut, dar eu zic ca cel mai bine merge America
Despre Spania nu am mai zis nimic ca a zis agentul
Eu as alege Spania, pentru ca-mi place ca-mi plac traditiile, cultura si limba :p
Bun, acest subiect este controversat Multi ar alege Franta, pentru ca au cateva cladiri frumoase si etc, dar avand in vedere ca romanii au fost luati de prosti de catre ei in ultimul timp, chiar nu is deloc curios de ea. Spania, cum zice si nenea agent, este in criza la fel ca toata Europa, si nu pot zice ca ma dau in vant dupa tara aia. Nu pentru un motiv anume, nu imi place. America, in schimb, e alta treaba. Aici as merge la orice ora, pentru ca e alta viata. Intr-adevar, si ei teoretic sunt in criza, dar America e America lume O tara interesant Multe culturi diferite, locuri de vazut si altele Si acum lasand la o parte chestiile culturale, ii Miami Beach si Bronx deci America. Mda, stiu ca am scris cam mult, am inspiratie dimineata
FRANTA!
In primul rand pentru ca imi place limba franceza, iar in al doilea rand pentru frumusetile tarii ( si masculine cat si arhitecturale). Istoria este una dintre cele mai interesante ( dupa parerea mea bineinteles ), chestii precum : Primul striptease public a avut loc in Paris in 1894 si au parte de mai mult sex intr-un an decat orice alt popor parca-ti spune "vino la mine " :d
Problema este ca ai alternat un continent intreg cu doua tari. As alege S.U.A deoarece bunica provine din Bahamas, deci in sange sunt americanca. Engleza o stapanesc la perfectie, iubesc agitatia, iubesc marele ecran, imi doresc sa ajung sus, de accea aleg America fara nici un "dar" si "poate".
Daca ma puneai sa aleg dintre Franta, Anglia si Spania, nu mai stateam pe ganduri si alegeam Anglia. Am accent britaaaanic.
Eu as alege toate dar cel mai fain ar fi America sa vad si eu stilu lor de viata al adolescentilor in special
AℓєLoveD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: