A atras foarte mult lumea prin ritmul ei si prin dansul ciudat si amuzant pe care il are! E vesela si iti da o dispozitie buna! De aia place la public, inclusiv mie!:*
În tot deauna când apare ceva nou şi deosebit Lume se îndrăgosteşte devine efervescentă.
Şi mie mi s-a părut frumoasă prima dată, iar apoi m-am săturat de ea!
Crăciun Fericit alături de cei dragi!
A devenit atat de populara prin dansul ei specific, care dă o buna dispozitie lumii. In situatia mea imi place asa si asa. Cred ca stii melodia aceea " Ai se eu te pego" care si ea avut succes prin dansul melodiei.
E comica,atata tot,nici macar nu se poate dansa pe melodia asta,si nici fredona, am inteles in schimb ca trasmite ceva prin versurile ei, ceva legat de un oras al bogatilor, Gangam ar fi un oras sau un cartier bogat, ceva de genul
Nu.Videoclipul e nasol cum sa fie fain ca un barbat la 40 de ani sa il vezi ca danseaza.Muzica e naspa. Este ascultata de fraieri melodia si la noi in tara sunt cam multi
Imi place e super ascult-o şi tu http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
Este asa de iubita prin dansul ei:X Si chiar este faina melodia.Sau facut parodii faine pe ea+ca e comica
Paiii.
Nu sti ca orice melodie o sa aiba succes daca ii faci o coregrafie pe care s-o danseze toti?
Da, si mie imi place, este vesela si are dansul acela "molipsitor " care intr-adevar te prinde. si te chinui pana iti iese miscarea ca si lui PSY.
E prosteasca, e una din cele mai proaste melodii...adica, nu prea ai avea de ce sa asculti o melodie unde danseaza un barbat mai in varsta, si se prosteste intr-un hal fara de hal.E chiar ridicol sa vezi pe un "mosneag" cum se zgaltie si in plus se mai uita si la o adolescenta.parerea mea e BLEAH!
Mie sincer imi place.Si nu e vina nimanui daca tie nu-ti place deci las-o balta.
Bittyocean întreabă: