Il tratezi cu indiferenta pana la urma se va plictisi sa te tachineze. Nu-i mai da atentie chiar daca e greu bafta
Raspunde la telefon sau vorbeste cu el direct si spune-i ca nu-l placi, sau ca ai pe altul, vorbeste deschis cu el, spune-i ca nu are nici o sansa.numai astfel il poti vindeca...
Ignora-l..sau cand te duci la tara sa ii propui sa va vedeti, si sa il privesti in ochi spunandu-i ce crezi si sa il pui la punct. Iar pe viitor ai grija cui ii mai dai numarul.
@gen25 nu eu i.am dat numarul de telefon ci o prietena...multumesc la toti/toate pentru raspunsuri :*:*
Pu-i mana pe telefonul lui, stergi numarul tau din agenda si gata problema...bineinteles asa va trebui sa faci si cu telefonul prietenei tale
A da, cand trece pe langa tine ignora-l, fugi undeva departe unde sa nu te gaseasca...se va plictisi el
Hmm, eu zic sa-ti zic. Mai bine i-ai raspunde daca te suna. Iar daca nu te suna... si iti da mesaje, pur si simplu inchide-ti telefonul sau nu-i mai raspunde. Iar cand o sa va vedeti data viitoare la tara, o sa-l iei frumos intr-un colt si o sa-i spui ca tu nu-l placi si sa nu te mai streseze. Puteti fi doar prieteni. Asa eram si eu cu un baiat Vlad... si tot fugeam de el... si pana la urma mi-am dat seama ca am pierdut prietenia cu el. Asa ca mai bine ii spui sa ramaneti prieteni / amici si nimic mai mult. Succes !
Ignor total! nu-i raspunzi la tel, mesajele de la el nici nu le citi, sterge-le imediat. si la tara daca se tine dupa tine, stai si tu pe langa prietenele tale si fa-te ca nu-l observi, daca vrea sa vorbeasca cu tine, fa-te ca nu-l auzi, ca nu-l vezi, lasa-l sa vorbeasca singur. Si sunt de acord si cu ce a zis @NicuNebunu.
Scz daca ai inteles gresit. cand am zis sa ai grija cu ii dai numarul ma refeream la prietena ta. trebuie sa discuti si cu ea despre asta.
Mai, spune-i raspicat ca nu il placi si ca trebuie sa se impace cu ideea asta, explica-i ca stand mereu dupa tine, nu obtine altceva decat dispretul tau.
Sau mai exista o varianta. Sa il lasi asa pana se plictiseste. Desi e cam malitioasa varianta asta.
Incearc-o tot pe prima .
E simplu, ii spui ca ai prieten si sa te lase in pace, daca nu spune la parinti sau la bunici il vor pune ei la punct.
Bună.
Spune-i clar și răspicat, fără jenă și rușine că ai pe cineva și nu dorești o eventuală încăierare și alte nenorociri din cauza lui. Îți respecți partenerul și vrei să fii lăsată în pace. Dacă mai continuă, e timpul ca prietenul tău să știe acest lucru și atunci v-a vorbi chiar el cu insistentul neînțelegător ca de la bărbat la bărbat. Dacă nu ai un prieten, roagă pe cineva mai apropiat și de încredere să joace acest rol pentru a te elibera de un obraznic (coleg de școală, de serviciu, verișor, frate, etc.)
Pa, pa.
Inceraca sa ii raspunzi si sa ii spui sincer sa te lase in pace...Ameninta-l! Dar nu foarte dur! Iar daca asa nu merge incearca sa ii vorbesti frumos calm sau pune-o pe prietena ta sa ii spuna aceste lucruri!