Nu m-am cronometrat niciodata stau pe calc pana ma plicti( sau cand e vreme naspa afara) dupa aceea imi gasesc activitati mai interesante
Pai.in fata calculatorului petrec vreo 5 ore sau chiar mai mult zilnic.
Ma rog. el e permanent deschis
Adevarul e ca imi place mult si uneori nici nu imi dau seama cat de repede trece timpul.
>
Kt de mult)
ce este mult strik
oricum toata vacanta assta am stat putin in fata calculatorului k m-a pus tata sa citesc carty . oufdar acum a inceput munca si stau no limit))))\:d/.
Must ffoooooarte mult, pai nu prea il opresc acum in vacanta, in timpul scolii...mai rarut
Kat rezist dar se pare ca am facut batai la degete d la tastatura sh vb serios
trebuie sa-l mai las putin
nu mai pot de degete
Prea mult. Il tin deschis cam 10 ore pe zi; nu stau in fata lui tot timpul, dar e messengerul deschis, TPU, fml, paginile pentru servici. La indemana.
12 ore la munca si acasarestul
nu stiu...mult....cam 16 ore :-s poate chiar17
mai putin daca sunt libera si ies pe undeva...atunci stau cam 6-7
As petrece non-stop daca l-as avea in acmera mea...insa cum e in camera la sorumea...ca 4 ore pe zi(pentru mine e foarte putin, sa stiti)
Stateam super mult la calculator... vorbeam pe mess si alea alea. dar acum nu mai intru pe calculator decat daca am nevoie de ceva, sau trebuie sa vorbesc cu cineva
In vaktza toata ziua, de cand ma trezesc pana cand nu mai pot sa tzin ochii deschisi
iar la scoala dimineata 2 ore si seara 4-5
Mony_4137 întreabă: