Hai sa-ti spun eu...cand eram copil, de abia ma lua somul seara in ajun de Mos Chiuloaie(ca nu puteam sa pronunt corect Mos Nicolae)iar dimineata eram foarte bucuros cand gaseam multe dulciuri(diverse). Jucarii si de inbracat primeam de Craciun.Asa ca spune-i bunicii sa cumpere 2 ciocolati si o punga de bomboane pe care le vei face jumi-juma...se va bucura ca tii la ea.
Sa auzim de bine!
Roag-o sa-ti prepare o prajitur, un cozonac, niste clatite.Trebuie sa fii modesta si intelegatoare in acest caz.Invata cat mai bine si in viitor situatia ta se va schimba.
Pff e cam greu. Avand in vede ca stay la sat Dulciuri?. Nu prea am idee.Ai putea sa nu ii ceri nimic.
Ii poti spune sa iti pregateasca ceva anume, care iti place foarte mult sau cerei ceva ce vrei si stii ca are, un anume lucru, simbolic sau pe care il poate face din resusele proprii. Daca se intampla sa ai talent la ceva, cum ar fi desnul iti poate lua difarite lucruri de vare ai nevoie si pe care le poti gasi usor ( eu imi dores si acum sa primesc asa ceva dar nu prea le-am zis ca vreau si ti-am spus tie ca idee ). Sper ca te-am ajutat
Ceva, o punga de dulciuri sau un cozonac ''ca la bunica-acasa''. Conteaza sa tii la ea.Asta e cel mai frumos cadou si pentru tine si pentru bunica ta
ştrumf_8528 întreabă: