| AnaMariaJustSmile a întrebat:

Duminica este ziua unui prieten. Mi-ati putea spune ce cadou i-as putea face?(este baiat)laughing). Dau Funda:X.Primul care raspunde
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Nu am raspuns prima dar iti pot da un sfat.
uite niste idei de cadouri:
-o bluza cu maneca lunga
-un hanorac
-o geaca groasa
-niste blugi
-o bratara
-un lantisor
-un parfum
-cercei(poarta unii baieti)
iti alegi ce vrei tu din ce ti-am sugerat mai sus dar ii mai iei si o ciocolata.succes si la multi ani prietenului tau!

4 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Pentru un baiat ar merge un ceas sau un parfum sau o bratara de argint daca dispui de fonduri

| aryana1991 a răspuns:

Un ceas
u parfum

| elenaella a răspuns:

Daca ii place sa joace fotbal fa-i cadou niste aparatori sau un tricou cu echipa nationala... daca ii place sa se joace pe pc, fa-i cadou un mouse cu laser sau ceva in genul asta. Ceva care sa arate ca te-ai gandit la ce ii place lui cu adevarat nu da niciodata gres. Daca nu are hobby-uri un accesoriu de imbracaminte e ceva dragut, o curea stilata, manusi din piele ca tot a venit frigul. (funda?)

| elenaella a răspuns:

Daca ii place sa joace fotbal fa-i cadou niste aparatori sau un tricou cu echipa nationala... daca ii place sa se joace pe pc, fa-i cadou un mouse cu laser sau ceva in genul asta. Ceva care sa arate ca te-ai gandit la ce ii place lui cu adevarat nu da niciodata gres. Daca nu are hobby-uri un accesoriu de imbracaminte e ceva dragut, o curea stilata, manusi din piele ca tot a venit frigul.
(funda?)