| DeeaxD_4169 a întrebat:

Duminica va trebui sa plec intr-o tabara la Cheia. La hotelul cu acelasi nume (Cheia) vom fi cazati multi prieteni. As vrea sa stiu cum sunt conditiile la acel hotel. Am auzit ca daca tragi apa la 12 noaptea trezesti tot hotelul sau daca deschizi dulapul vezi peretele. Va rog sa imi spuneti si mie (cei care au fost recent adica anul acesta sau anul trecut). Dau funda >big grin

Răspuns Câştigător
| alice014 a răspuns:

Pai eu am fost anul trecut in tabara Tara Lui Andrei la Cheia si am fost cazati la hotelul Cheia. Este hotel de doua stele.
La faza cu trasul apei, nu stiu daca se trezeste tot hotelulhee hee, pentru ca la ora aia nu dormea nimeni. Serios vorbind, nu, nu trezesti tot hotelul. Este apa curenta, este si apa calda... uneori (glumesc, stai linistita) Dulapul e ok, stai linistita... S-a ascuns la un moment dat cineva in el si banuiesc ca nu a avut intalnire cu peretele.
Ca sa iti mai dau niste detalii... Mancarea e buna, comestibila laughing, e curat pe acolo, este spatiu verde, sunt si brazi, si braduti plantati de anul trecut, poate si de anul asta...
Ca fapt divers, pana la etajul patru al partii din dreapta a hotelului sunt 7 scari si 63 de trepte imbracate in mocheta rosie, scarile au balustrada si fiecare etaj are podea intreaga, adica nu poti sa te uiti in jos sau sa cazihee hee. Singura parte mai putin frumoasa e ca la etajul 4 (acolo am stat eu, in camera 402) peretii sunt inclinati. Vreau sa spun ca sunt cum e si acoperisul ascutit.
Sunt si televizoare in camere, depinde de camera in care stai daca merge televizorul, sunt cateva posturi, dar atunci cand am fost eu nu se vedeau prea bine.
Fiecare camera are balcon... etc... cheie la usa laughing.

Mi s-a parut ok acolo, mi-a placut maxim laughing.

1 răspuns:
| Alle_3959 a răspuns:

Si eu merg peste o saptamana in tabara:X Abia astepthappy