Pe caldurile acestea tricourile, camasile, bluzele care se poarta pe piele, maieurile, puloverele care se poarta direct pe piele, sutienele se spala dupa fiecare purtare (adica dupa ce le-ai dezbracat prima data se spala, nu se mai imbraca la loc). Pantalonii, blugii, fustele, puloverele pe care nu le porti direct pe piele, jachetele se spala dupa 4-5 purtari.
Depinde daca ai transpirat mult o bagi in masina, daca nu dupa 2 - 3 folosiri pentru ca nu miroase deloc si banuiesc ca iti dai cu parfum care mentine fraganta: asa se face economie la apa si curent nu stai sa speli de pomana haine ca nu are rost.
Pai,in timp de vara depinde. Depinde de cat te murdaresti. Daca te murdaresti rau de tot trebuie sa fie spalate dupa o purtare. Daca stai in casa poti sa le porti maxim 5 zile.
Depinde cat de murdare sunt sau daca incep a mirosi urat.
Eu zic ca poti purta un tricou de 2-3 ori maxim, apoi trebuie sa il speli.
Sosete-la o zi
lenjerie intima-la o zi
tricou-la o zi
pantaloni lungi/scurti-la o saptamana
maieu-la o zi
Buna! Hainele le poti spala atunci cand miros sau dupa doua trei purtari
Eu imi spal hainele imediat dupa ce le-am dat jos pentru ca nu neaparat sa miroasa.dar asa e frumos si igienic.tie ti-ar place sa vezi o persoana cu o bluza 3 zile la rand)? mai ales vara
Depinde. unii le spala dupa o singura purtare iar altii le spala dupa vreo saptamana cand se presupune ca leau murdarit. eu le spal dupa 2 purtari.
anonim_4396 întreabă: