| RalucaSahnada a întrebat:

Dupa cate purtari trebuie spalate hainele?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Pe caldurile acestea tricourile, camasile, bluzele care se poarta pe piele, maieurile, puloverele care se poarta direct pe piele, sutienele se spala dupa fiecare purtare (adica dupa ce le-ai dezbracat prima data se spala, nu se mai imbraca la loc). Pantalonii, blugii, fustele, puloverele pe care nu le porti direct pe piele, jachetele se spala dupa 4-5 purtari.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde daca ai transpirat mult o bagi in masina, daca nu dupa 2 - 3 folosiri pentru ca nu miroase deloc si banuiesc ca iti dai cu parfum care mentine fraganta: asa se face economie la apa si curent nu stai sa speli de pomana haine ca nu are rost.

| Naspa6969 a răspuns:

Max 3, ca dupa aia le poti pune la spalat, sper ca te-am ajutat :*.

Răspuns utilizator avertizat
| Xtadelo a răspuns:

Dupa o singura purtare. big grin

| DarkBlood32 a răspuns:

Pai,in timp de vara depinde. Depinde de cat te murdaresti. Daca te murdaresti rau de tot trebuie sa fie spalate dupa o purtare. Daca stai in casa poti sa le porti maxim 5 zile.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Depinde cat de murdare sunt sau daca incep a mirosi urat.
Eu zic ca poti purta un tricou de 2-3 ori maxim, apoi trebuie sa il speli.

| AnnaAnnne a răspuns:

Sosete-la o zi
lenjerie intima-la o zi
tricou-la o zi
pantaloni lungi/scurti-la o saptamana
maieu-la o zi

| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Normar dupa 2 sau 3

| yourFanta a răspuns:

Dupa 1, mai ales vara.

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna! Hainele le poti spala atunci cand miros sau dupa doua trei purtari

| Sen7iment a răspuns:

Eu imi spal hainele imediat dupa ce le-am dat jos pentru ca nu neaparat sa miroasa.dar asa e frumos si igienic.tie ti-ar place sa vezi o persoana cu o bluza 3 zile la randlaughing)? mai ales vara

| Rain1 a răspuns:

Depinde. unii le spala dupa o singura purtare iar altii le spala dupa vreo saptamana cand se presupune ca leau murdarit. eu le spal dupa 2 purtari.

| moralslab a răspuns:

Dupa ce simti ca incep sa puta!