| n0name a întrebat:

Dupa ce am vazut pe site asta ceva de lady popular mi-am facut contbig grin si nu pricep nimiclaughing ce trebuie sa fac? cum fac bani? Cum imi pun hainele cumparate? Vreau sa stiu totul despre astahappy funda:X

Răspuns Câştigător
| justagirlll a răspuns:

Pai in primul rand intra pe asta
http://www.ladypopular.ro/
e in romana
uite, astea unt instructiunile pe care le primesti la inceput

Salut draga Domnisoara,

Bine ati venit in lumea LadyPopular, o lume unde va puteti distra, gasi multi prieteni, invata sa fiti responabila, si sa va ocupati cu problemele aparute. Trebuie sa va avertizez ca este decat un joc, nu luati actiunile din el in mod serios. Este decat o viziune a lumii inconjuratoare dar nu reflecta realitatea. Daca sunteti sub 13 ani trebuie sa aveti accordul parintilor pentru a juca acest joc.

Baza este sa aveti grija de domnisoara dumneavoastra. Trebuie sa o faceti frumoasa, placuta si respectata mai presus de orice. Trebuie sa fie sanatoasa si fericita.

Greutatea ideala a domnisoarei este de 57 de kilograme. Nu uita daca ii cresteti greutatea in excess sau daca scade foarte mult nu este sanatos si o sa faca domnisoara nefericita. Deci incercati sa o mentineti in jurul greutatii perfecte. Pentru asta aveti diferite optiuni in joc cum ar fi sportul nutritia sau altele.

Cu dezvoltarea jocului vei avea sansa sa faci diferite activitati - sa te duci la servici, sa castigi bani, sa dansezi cu prietenii, sa ai grija de un animal, sa te duci la cumparati sau sa cumperi haine si alte accesorii, sa iti aranjezi casa, si desigur sa stii toate barfele si toate stirile din lumea modei. Poate chiar vei intra pe Podiumul modei si vei lua toate trofeele. Iti dorim asta!

Daca esti plictisita, poti intotdeauna sa vizitezi sectiunea de minijocuri. Sunt distractive si usoare, si daca joci in fiecar zi vei creste inteligenta domnisoarei si resursele. Aceste decizii depind de tine. Cum vei avansa in joc o sa ai mai multe optiune care o sa ti le poti permite, desigur provocand Domnisoare la jocuri, fiind cel mai intrigant lucru. Dar inainte sa intrii aici te rugam sa citesti cu grija in ce constau provocarile si pe ce se bazeaza, si chiar sa incercati simulatorul inainte sa faceti vreo actiune!

Daca aveti intrebari puteti sa ne contactati pe forum sau in joc sau sa scrieti suporterilor nostri

Speram ca o sa te distrezi de minune in lumea domnisoarelor!

Iti sugeram sa incepi jocul si sa devii familiar cu Scopuri pentru urmatorul nivel.

deci sa iti zic si eu cate ceva
ca sa treci nivelele trebuie sa fcai sarcinile(domnisoara mea-scopuri) e destul de explicit...
ca sa faci bani trebuie sa faci un curs de calificare(oras-birou locuri de munca), apoi sa iti iei un job si primesti bani
ca sa te angajeti iti trebuie si iq...il obtii daca joci jocuri si daca mergi la biblioteca

de asemenea trebuie sa ai greutatea de 57 kg, ca sa fie fericita si sa ai grija sa nu ii fie foame, sete etc, altfel moare
si ca sa iti gasesti prieten mergi la disco
de asemenea poti sa iti iei apartament si sa il mobilezi
cel mai bine e sa faci misiunile, te vor ajuta mai mult decat daca faci dupa capul tau
si inca ceva, ca sa iti iei animal iti trebuie diamante, pe care le cumperi cu bani reali

sper ca te-am ajutat

poate imi dai funda

bye

16 răspunsuri:
| G a răspuns:

Pai jocul consta in una bucata domnisoara de care tu trebuie sa ai grija, sa-i dai de mancare, sa-i asiguri o sursa de venit (job pentru care iti trebuie intai un curs), un iubit, un apartament, sa o mentii in forma, sa-i iei haine machiaj etc.
cand incepi jocul, primesti 2000 de dolari si 8 diamante (pe care poti sa le transformi in dolari). NU TE GRABI SA-I CHELTUI.
scopul jocului e sa avansezi in nivele. pentru a sti ce sa faci ca sa treci la nivelul urmator, pe "prima pagina" te duci la "scopuri" si vezi ce ai de indeplinit. unele scopuri iau ceva timp pana le indeplinesti, altele cer multi bani pe care trebuie sa-i strangi.
"moneda" jocului este dolarul, cu dolari cumperi orice (in afara de animale de companie si apartamente, care costa diamante. apartamentul poti la fel de bine sa-l inchiriezi pentru o suma de dolari pe care o platesti zilnic. diamantele se cumpara cu bani reali).
ca sa faci bani, iti iei un iubit, joci minijocuri (care iti aduc si puncte in joc) si iti iei un job.
mai ai acolo 6 caracteristici care determina starea domnisoarei tale: foame, sete, energie, fericire, igiena si sanatate. datoria ta este sa le tii cat mai ridicate, avand grija si la alte lucruri, cum ar fi banii sau greutatea ideala.

| justagirlll a răspuns:

Diana poate ea a intrat pe site in engleza
si eu am facut asa prima data
stii tu daca e inculta?
mai bine abtine-te
si tu esti inculta
ti ai? asa se scrie?
laughing

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Pai trebuie sa indeplinesti scopurile pentru a trece nivelul si bani castiga daca ai o slujba si de la iubit. Sper ca am fost de ajutorhappy

| Ollykaa a răspuns:

Bani faci lucrand... hainele cumparate la garderoba e chiar prima pe dreapta langa domnisoara. de facut trebuie sa faci rating, sa-ti cumperi haine si sa indeplinesti scopurile(a 4-a dreapta langa domnisoara)te pup...mult succes daca mai ai intrebari caut`ma la clasament cu andyy

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Ce e asa de greu la lady popular? acolo iti explica tot si jocul e in romana nu in alta limba grea.esti o inculta.de ce ti ai facut ma cont daca nu stiu cu ce se mananca.

| n0name explică:

In primul draga @diana nu sunt inculta pentru ca mi-am facut cont si nu stiu sa joc. tu le stii pe toate cumva? si in plus eu nu joc varianta in romana. mai bine taci daca nu stii.de aia se duce romania de rapa. din cauza prostilor care locuiesc in ea. j cand spun prosti ma refer la tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am si eu o intrebare. la nivelul 2 :d cum fac sa am 5 prietene? pentru scopuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu site-ul plz plz cine il are

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intra in joc si dai la ajutor sus de tot si acolo iti arata tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa te loghezi cea ce si ai facut apoi urmezi scopurile pentru a face puncte bine inteles ca tu trebuie sa ii dai de mancare si apa suc orice ce ti se da la piata le cumperi dar si hainele sunt o mare parte din treaba ta
tu trebuie sa faci bani ducandute la birou locuri de munca si dai sa inveti un curs de gatit sti tu cea ce ti se da la scopuri stii tu si dupa o zi poti incepe sa muncesti cautama la id-ul diana_oarga pentru mai multe informati si eu ma joc deci tu mai trebuie sa te duci la discoteca pentru ati face domnisoara fericita si pentru a te cupla cu un baiat odata ce te cuplezi cu un baiat el iti da pe zi o anumita suma
La mol tu trebuie sa iti faci o garderoba dare nu cheltui prea mult caci atunci ai putea sa ramai fara bani si totul s-a terminat acolo o sa ai o domnisoara nefericita, nesanatoasa si care ii este foama si sete crwedema nu vrei asa ceva dupa cum tiam spus contactweazama la id-ul diana_oarga in caz ca nu ai inteles ceva te rog contacteazama pe id-ul diana_oarga mai vb si noi popularitatea o faci prin haine si stilul tau daca te uiti la primi atunci vei vedea cine a castigat saptamana actoala am iesit si eu pe locul 2 si sunt mandra de domnisoara mea nu uita nu o ingrasa pria tare sa-u sa slabeasca abundent
trebuie sa o duci la terapeut pentreu consultare dar nu iuita ca tu nu simpri mirosul ei dar ceilalti da fa un dus si du-te si la somn la salonul de frumusete vei gasi frizuri noi care ti le poti face
contacteazanma la
diana_oarga
diana_oarga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum poti face cont? plisssss spuneti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing stiu ca i mai ciudat... trebuie sa indeplinesti scopurile... bani poti face jucandu-te sau ducandu-ti domnisoara la munca. pentru a purta hainele cumparate trebuie sa te duci la garderoba si de acolo iti poti alege ce haine vrei sa porti. apropo, inainte de a iesi din garderoba asigura-te ca salvezi tinutabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai pe google chrome merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti cum pai e o doamna blonda apasa pe ea si iti va spune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diana ce ai de esti nervoasa!? intreba si fata ceva. esti dusa si cea mai mare inculta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, nici eu nu ştiu cum îţi faci bani dar hainele cumpărate nu îţi intră trebuie să apeşi pe GARDEROBĂ şi să zicem că apeşi pe rochi dacă ţi-ai cumpărat rochie ţi-o dă jos în bara aia roz o pui pe fata ta şi dai SALVEAZĂ şi îţi salvează îmbrăcămintea şi atît