| XxXxAlessiaXxX a întrebat:

Dupa epilare mi-au aparut niste bubite pe picioare.De ce? In cat timp imi vo-r trece?

16 răspunsuri:
| Sebby a răspuns:

Este ceva normal, stai linistita. Vor trece intr.o saptamana. Sau o saptamana si ceva.

| Brifcore a răspuns (pentru Sebby):

Sau 2, sau 3 sau niciodata

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Nu stiu cat de normal este, ideea e ca la 2-3 zile dupa epilare deja iti ies alte fire de par, iar daca ele nu au forta sa sparga pielea se fac un fel de cosulete (bubite)

| Bailey a răspuns:

Cred ca te-ai iritat. Nu este ceva grav, da-te cu o crema dupa ce te epilezi si oricum iti va trece in cateva zile. happy

| わたなべ久美子 a răspuns:

Este o simpla iritatie.Iti va trece repedeoh go on

| Beatrice4You a răspuns:

Nu-ti fa griji happy. E doar o iritatie. pielea ta e sensibila si nu rezista la astfel de "sacrificii " ca sa zic asa. Vor trece intr-o saptamana daca nu ma insel happy.Dar am o intrebare, te mananca picioarele din cauza acelor bube?

| my23ro a răspuns:

Data viitoare dupa ce te epilezi foloseste un ulei de corp sau o crema grasa si nu vei mai avea probleme.

| IonutAxi a răspuns:

E ceva normal, o sa traca

| XxXxAlessiaXxX explică (pentru Beatrice4You):

Da,dar nu foarte tare.

| GandalfTheWizard a răspuns:

E doar o iritatie.Va trece intr-o saptamana!winking

| Beatrice4You a răspuns (pentru XxXxAlessiaXxX):

Da e clar. E iritatie. Nu-ti fa griji, v-a trecewinking

| Andrei9 a răspuns:

"vo-r" rolling on the floor))))))))

| XxXxAlessiaXxX explică (pentru Andrei9):

Vor*

rolling on the floor)))))))))))))))))))) ce am mai rasstraight facestraight face:-lwaiting

| whitepearl a răspuns (pentru VaniLLaDeeJay):

Cam in cat timp trec? sau trebuie folosita vreo crema pentru asa ceva?

| VaniLLaDeeJay a răspuns (pentru whitepearl):

Alea nu trec, alea sunt fire de par, care incep sa cresca si nu au forta de a "sparge pielea" pentru a iesi.

| whitepearl a răspuns:

Eu nu mai am probleme, probabil apar din cauza epilarii cu ceara/epilator, iti sugerez sa stai cat mai mult timp la soare ca sa se usuce si sa folosesti dupa fiecare baie/dus o crema hidratanta sau ulei pentru bebelusi de la johnsons baby.