anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa lupta de ieri, m-am hotarat sa fac o unire de pace.Deci toata lumea e binevenita, dar aduceti ceva si pentru micul dejunlaughing! facem o hora romaneasca, ne invartim pana nu mai putemlaughing. Cine vine la hora sa-si faca prezenta peaici zicand si ce o aduslaughing))ok? hai ca eu va fac cinste cu bomboane! pentru cei care sunt la dieta, in special fetele va dau dinalea fara zaharlaughing. Sper ca asa am multumit pe toata lumea! Si sa nu uitati ca aseara @paul27 se batea mai ceva ca mihai viteazullaughing(hai bai ca ti-am facut si putina reclamalaughing )

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Uf, ce important ma simtlaughing)) Parca vad titlurile de maine "Paul27, razboinicul luminii face dreptate pe TPU"laughing))

12 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Vin si eu, aduc un whisky cu ţurţuri!hee hee
Pariez ca n-or sa vina un anume grup si mai pariez ca stiu si orasul.hee hee

| Arthur a răspuns:

@cryout - tie inca nu ti-am ghicit culcusul, dar din cei care voteaza savant, cei mai multi se trag dintr-o anumita zona.hee hee Ghici care!

| Barajag a răspuns:

Eu va aduc niste placinta cu mere facuta ca la mama acasalaughing

| costymaximus a răspuns:

Hai s-o facem lata(poate altadata?)! http://www.youtube.com/watch?v=rDFLZUvccNk

| Cleona a răspuns:

Ar fi trebuit sa fic si eu acolo, ce distractia amj pierdut!

Răspuns utilizator avertizat
| Roxana6044 a răspuns:

Si eu vinlaughing... eu nu am vazut batalia straight face... data viitoaretongue

Aduc si eu o coarda cu mac :X...

PS:nu mancati mult mac ca dupa aia va ia somnu` big grin

bye-bye :*

| Abb a răspuns:

Daa.eu vreau bombonane. da vezi sa fie cu capsunilaughing

| Яùxsi a răspuns:

Eu vin. laughing iti aduc suc, e bine?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetele vor alcool, cind se cherchelesc danseaza pe mese din buric devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@BitterSweet care-i grupu si care-i orasu?laughingca pari destul de informat pe tema asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@BitterSweet mi-ai dat munca grea acum laughing). hmm o sa incerc sa depistez orasul ca inca nu am habar de nimeni de pe unde provine laughing