Uite un top 10:
10Marian Vangelie
Naomi
Sexy Braileanca
Mircea Solcanu
Romeo Fantastik
Gigi Becali
Nikita din Romania
Fernando de la CrasSebes
Roxy manelista
#1Giovani Becali
Mentiunea 1: Oana Zavoranu
Mentiunea2:Elena Basecsc
PROSTI FRATE...
Nu putem spune ca sunt proaste.Totusi vedetele au avut ceva realizari pentru a ajunge vedete, desi am impresia ca unii fac misto de propria lor viata. Nu am dreptul sa critic asa ca nu dau nume
Inna[nu o pot suferi pe sclifosita aia],bianca dragusanu,monica columbeanu,madalin ionescu, liviu varciu, etc
Simona Senzual, Bianca Dragusanu si toate [scuzati expresia] tarfele care vin doar sa se arate si nici macar nu canta sau au vreun talent...
Naomi, Simona senzual,sexy braileanca,nikita,Adelina Pestritu, Andreea Tonciu, bianca dragusanu... funda?
Heii.
Fiecare "vedeta" are apare peste noapte, nu sunt proaste dar nu sunt vedete reale.Niste exempleraguşanca,Buruiană,Adelina Pestriţu si inca altele, care sunt destul de multe. Oricum, mie astea i se par niste "vedete" proaste.
Pentru mine toate cele care apar la televizor pentru ca au c#r si tate(ma scuzati dar nu m-am putut abtine) care nu canta, nu danseaza, nu joaca teatru nu nimic, sunt cineva doar ca au un cur cat capu` si tate pan` la gat...alea daca se ingrasa oleaca si isi pierd "formele" nu mai sunt nimic...ba da, inca ar mai fi niste fitoase, increzute, pline de sine
anonim_4396 întreabă:
restuleistorie întreabă:
mariaaolguta întreabă: