| NoName_3214 a întrebat:

Dupa parerea voastra, ce va lipseste in orasul vostru sau de ce ati vrea foarte mult sa aveti parte?

Un parc mai mare, "copaci" (o forma de copac nu de stanca cum e deja obiceiul) speciali pentru a ne putea catara (ca la munte), organizarea pe perioada verii a mai multor concursuri sau activitati - gen teambuilding in aer liber (pe la Sala Sporturilor/Bucov?), un atelier de creatie, organizarea unor scene de teatru (piesa - scrisa de cei care doresc si se pricep) tot in aer liber cu participare gratuita dar cu simt de raspundere...

6 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Arad - Spatii verzi, Copaci, Terenuri de sport publice

Erau, da le-or desfiintat :S

NOname
| NOname a răspuns:

Sunt din Timisoara si imi lipseste un parc, unde familii intregi ar putea sa-si intinda paturile si sa stea la iarba verde, eventual sa faca un picnic (ca in filme americane big grin ). Chiar mi-ar placea acest gen de relaxare/odihna. Aer curat, liniste...inconjurat de natura, dar totusi esti in oras, nu undeva in afara lui. N-ai nevoie de masina si drumuri lungi. Ar fi foarte frumos/bine, daca am avea acest gen de parc in Timisoara. Dar probabil toate orasele din Romania duc lipsa de asa ceva.

| mgtow a răspuns:

Ce as vrea sa fie La locul meu de munca sa am dus si sa fac baie acolo inainte sa plecwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un "Cenaclu literar" pentru amatori si profesionisti, de toate varstele, organizat in aer liber, eventual in parcul orasului intr-un umbrar construit din lemn, ca acelea pe care mai demult le numeam filigorii, rotonde, etc...

daniela
| daniela a răspuns:

Mai multa liniste, curatenie si oamni cu bun simt de asta duce lipsa Bucurestiul

| Andreea_8014 a răspuns:

Rm.Sarat
mi.as dori strazi fara gropi laughing
Tot orasu' e plin de gropi