El nu este mort va trai pentru totdeauna pentru cei care asculta cu inima melodiile lui
TuPac e viu sunt multe indici care spun ca nu e mort. Celelalte lucruri care zic ca e pe o insula cu Hitler...sunt minciuni.Eu cred ca el este acum ori unde s-a nascut ori ascuns de prieteni.Asa ca nu stiu ce sa mai zic.Ast si eu un rasp clar. Sper ca idolul meu sa fie viu.Care aflati ceva concret sa ma cautati...
Nu e mort :) cel putin asa cred eu, si revine in 2014 http://fatanevazutaalumii.blogspot.com/......r-sau.html
Http://www.youtube.com/watch?v=-x-emHPiM3M&feature=player_embedded
autopsia lui tupac :)
Se spune ca a fost incinerat ...Deci nu ai ce deshuma...
Sa-mi beliti mie *** daca inteleg ceva dn tot ce ati zis.Ala zice cai mort ala zice cai vu duva dracu ca sunteti prosti
:-J 2pac nu va muri niciodata pentru ca el traieste prin muzica lui R3sp3ct Tupac & R3sp3ct cei care il asculta
Am eu o dovada ca 2pac nu e mort si nu va mai agitati ca morsele pe uscat dovada este ca acum in 2012 a fost vazut inbracat ca un agent CIA in timp ce alerga dupa un individ i-a cazut legitimatia
si pe legitimatie numele lui era Makaveli deci el nu este mort
Pt Secretel : Poza de la autopsie este un fake...fiindca nu are tatuajul cu MAKAVELI pe partea dreapta a gatului... pozitia lui Pac este luata din videoclipul lui : California Love...si in plus are multe melodii noi... un om mort ar putea scoate atatea melodii? eu suta la suta zic ca e viu. el si-o fi inscenat moartea si acum traieste undeva bine mersi...la un rapper asa cunoscut ca 2Pac sa nu-i arate poze de la inmormantare? si poze din spital? si Biggie i-a aratat inmormantarea? suta la suta si-a inscenat moartea... a fi fost el impuscat in 19996 da nu a scapat...si dat mita la medici si la jurnalisti ca sa nu arate poze cu el ...eu asta cred...am cele mai noi melodii de la el...toate 2009 si 2008... e imposibil sa fie mort... Tupac 4 Life...
Pt Secretel... poza de la autopsie este un fake...fiindca nu are tatuajul cu makaveli pe partea dreapta a gatului. poza lui de la autopsie este luata din videoclipul lui...california love...la 2pac nu i-a aratat inmormantarea, la un asa artist sa nu arati inmormantarea? e posibil sa fi fost impuscat in 1996... dar nu a murit...si Las Vegas e in mijlocul desertului...nu s-a putut gasi ucigasul? e imposibil. 2Pac o fi dat bani la jurnalisti...si la medici...ca sa ne faca pe noi sa credem ca a murit... dar daca 2pac e mort de unde sunt melodii cu el din 2008-2009? si nemaiauzite... Tupac traieste undeva bine-mersi...si-a fi anuntat prietenii, si pe mama sa Afeni Shakur... Tupac purta tot timpul vesta de salvare la el...de ce in septembrie 96 nu a purtat-o? cat timp Tupac a fost in inchisoare citea o carte de a lui Niccolo Machiavelli, unde scria ca daca vrei sa scapi de dusmani cea mai buna metoda e de a-ti inscena moartea. iar daca bubukid mai stie ceva...sa ma contacteze pe id-ul de mess jason_x1920... 2Pac Fo' Life
2PAC TRAIESTE! A FOST FILMAT DE NISTE BAIETI DIN MASINA... http://www.youtube.com/watch?v=tzQ7-ls-mNo&feature=fvwp&NR=1
2pac traieste! a fost filmat de niste baieti dintr-o masina.http://www.youtube.com/watch?v=tzQ7-ls-mNo&feature=fvwp&NR=1
Nu e mort iti spun eu faza cu autopsia e falsa uite pe youtube cum a facut autotepsia http://www.youtube.com/watch?v=U8Q8Fv_ut3U&feature
Daca e mort atunci de ce nu-i apare la autopsie tatuajul de pe gat -si cica a fost incinerat dar e ilegal sa faci asta dupa ce ai fost asasinat si atentie lau incinerat dupa1 zi de la moartea sa; foarte repede; cam ciudat si tocmai a fost zarit in cuba deci e in viata
20 de motive pentru care 2Pac este in viata
Am auzit peste 50 de motive cum ca 2Pac este in viata, dar m-am decis la 20 dintre cele mai importante. Daca credeti ca 2Pac este mort sau ca nu a existat nici un scandal in legatura cu moartea sa, pregateste-te sa fii convins!
1. 2Pac se intituleaza acum Makaveli… Machiaveli a fost un strategist militar italian care era un adept al trucarii decesului pentru a-si deruta inamicii… 2Pac era un fan al acestuia si ii citise cartile de cateva ori. Poate 2Pac a invatat de la el…
(Dar nu numai asta a facut Machiaveli… Nicolo Machiaveli era un om politic, teorist militar, istoric, dramaturg, diplomat si strategist.Este bine cunoscut astazi. Unele dintre lucrari sunt "Printul" (1513), si "Arta razboiului" (1521).NOTA: Albumul dublu al Bone Thugs ‘N’ Harmony, "Arta Razboiului" il prezinta pe 2Pac, mai bine zis Makaveli.Coincidenta sau nu?
2. 2Pac a fost incinerat la o zi dupa ce a murit…De cand cineva este incinerat la o zi dupa ce moare? Nu a avut loc o autopsie.In pus, nimeni nu poate cere sa fie exhumat.(In cartea "Moartea lui 2Pac Shakur" exista o poza a autopsiei lui 2Pac.Se pare ca aceasta poza este trucata.Din cate stiu eu, 2Pac nu a avut parte de autopsie.Nu stiu de aceasta poza…)
3. 2Pac a facut 2 filme, 3 LP-uri si continua sa apara pe albumele altor artisti.Cum de a putut face atat de mult intr-un timp atat de scurt? De ce sunt atat de multi oameni suparati dinc cauza mortii lui? Orice lucru in legatura cu el aduce foarte multi bani. 2Pac avea multe planuri cu Outlaw Immortalz.Acest lucru poate explica numarul mare de melodii neterminate.
4. In 1994, intr-un interviu 2Pac zicea ca daca s-ar duce l-a puscarie, cand ar iesi ar fi mai rau ca inainte.Asa a si fost.Deasemenea el a zis ca daca ar iesi ar fi oarecum renascut. Vorbea serios? Deja "murise" si cand a iesit din puscarie era si mai rau, in plus si-a schimbat numele din 2Pac in Makaveli.Asta poate fi considerata o renastere? Tot ce mai ramane este o renastere fizica (o vedere a lui).Pe 31 decembrie 1998, el a fost vazut si fotografiat de cativa politisti in Times Square.Se pare ca si-a indeplinit profetia.
5. Pe coperta albumului Makaveli, 2Pac arata ca Iisus Hristos…Oare isi planifica o renastere? (sunt foarte sigur ca acesta este un tru publicitar)
6. Las Vegas este un oras in care totul se plateste.Asta inseamna ca doctorii, avocatii, presa etc. puteau fi platiti (aceasta merge in doua feluri:ori 2Pac a platit pentru a-si truca moartea, ori Suge Knight a platit pentru a ascunde probele impotriva lui)
7. Producatorul albumului Makaveli este SIMON.In Biblie, Simon este apostolul care l-a ajutat pe Iisus sa care crucea si unul dintre primii care l-au vazut dupa inviere.Ar putea Suge sa fie Simon?
8. Exista numeroase coincidente numerologice. 2Pac a fost impuscat exact la 7 luni de la aparitia albumului All Eyez On Me.Numarul sapte apare des.A fost impuscat pe 7 septembrie si a supravietuit pe 7, 8, 9, 10, 11, 12, si a murit pe 13 septembrie.Acest lucru poate explica titlulu albumului "Don Killuminati: The 7 Day Theory". 2Pac avea 25 de ani.Varsta lui se aseamana cu 7 (2 + 5). Chiar si ora mortii, 4:03 se aseamana cu 7 (4+ 0 +3).La inceputul melodiei nr. 5 de pe albumul Makaveli se aude o voce zicand "Si daca Dumnezeu se intoarce in urmatoarele zile, atunci ne vom vedea data viitoare".El vorbeste despre numarul 7 pe albumul lui! Albumul R U Still Down? a fost lansat pe 25 noiembrie 2 + 5 = 7. Teoria celor 7 zile continua! Ce-i cu asta?
9. Inauntrul albumului Makaveli scrie "Exit:2Pac, Enter:Makaveli" ca si cum 2Pac ar fi murit si Makaveli s-ar fi nascut.
10.Videoclipul lui 2Pac I Ain’t Mad At Cha prevesteste moartea lui. 2Pac moare in acel videoclip. Apoi a fost lansat un alt videoclip sub numele Makaveli.E ca si cum 2Pac a murit in I Ain’t Mad At Cha si s-a renascut sub numele de Makaveli in Toss It Up. Exit:2Pac Enter:Makaveli.Totul se leaga!
11. In videoclipul Toss It Up, 2Pac poarta adidasi Penny Hardway, care nu nu existau la data mortii lui! Unii zic ca in videoclipul To Live & Die LA, cand 2Pac sare in masina se poate observa ca el poarta niste adidasi Michael Jordan care de asemenea nu existau la data mortii lui!(Daca 2Pac este mort atunci sosia lui face videoclipuri)
12. In melodia "Life Of An Outlaw" de pe albumul The 7 Day Theory, el zice "Tot pentru faima strazii, trebuie menajat, sase luni in avans la ceea ce am planuit, va merge ca pe roate si acum o am". Asta inseamna ca 2Pac si-a trucat moartea si acum se bucura de roadele succesului.
13. El purta mereu o vesta antiglont dar dintr-un motiv misterios nu a purtat-o cand a fost impuscat.
14. Serviciile funerare care erau deschise publicului au fost anulate in Los Angeles si Atlanta…
(Aceasta ar putea fi la cererea rudelor sau a prietenilor)
15. Masina lui 2Pac a fost nimerita de 15 ori dar Suge n-a fost nimerit niciodata.A fost "atins" de un glont.De ce 2Pac a fost impuscat de atatea ori si Suge nu?
16. Cadillacul alb in care au fost tragatorii nu a fost gasit niciodata.Cum poate fi asta cand Vegas este in mijlocul desertului?
17. Las Vegas este in mijlocul desertului.Cum de nu a avut loc o urmarire cu elicoptere? Daca ar fi avut loc o spargere a unui cazino, politia ar fi trimis cateva elicoptere.
18. Cu putin inainte de lansarea albumului Doggystyle al lui Snoop Dogg, acesta a fost implicat intr-un schimb de focuri, lucru ce l-a facut pe Snoop Dogg sa apara mai "adevarat" si a aratat ca acesta era cu adevarat un gangster.A capatat si respect pentru ca toata lumea care ii cumpara albumul il credea.La o saptamana de la lansare, albumul a devenit platina.Snoop Dogg era la aceeasi casa de discuri ca 2Pac adica Death Row.
19. Suge a zis ca l-a condus pe 2Pac la spital unde au avut o discutie coerenta.Cat de rau era 2Pac ranit? Exista zvonuri cum ca fetita lui Quincy Jones era pe bancheta din spate a masinii lui 2Pac…dar nu era… care este adevarul?
20. Ati vazut videoclipul piesei "Smile" de catre Scarface si Makaveli? Am auzit ca 2Pac nu este in acel videoclip.Este sosia din Ohio (de aceea 2Pac nu se uita la camera de filmat).La inceputul videoclipului apare o masina care este exact ca aceea in care a fost impuscat 2Pac.Bineinteles ca este gaurita de gloante! Se aud niste voci iar apoi 2Pac apare sus pozand ca Iisus Hristos iar! Asta este de doua ori! Odata pe album si odata in acest videoclip!?
Eu nu cred ca Tupac e mort pentru ca un motiv sigur este acela ca intr-un interviu dea-l lui spune ca vrea sa se lase de cariera sa, asa ca si-a inscenat moartea si probabil va reveni el eu asa sper...
eu stiu un lucru si bun tupac sia inscenat moartea pentru a face exact ce a facut si filosoful italian makaveli pe care la si studiat in timpul incarcerari sale el a lasat anumite indici si in piesele sale dar si dupa ce sia inscenat moartea.
TOTUL ESTE LEGAT DE CIFRA7:
camera fetelor este 7; cifrele de la ceas 4 :03 adunate adunate 7 4+0+3 =7
7 zile de spitalizare a lasat foarte multe indici. SI EO CRED 2 LUCRURI si anume:
1)ori se va intoarce la a 16 aniversare a "mortii" sale adica anul viitor pe 7. 7. 2013
2) ori va reveni pe 7.7. 2014 pentru ca din cate stiu eu 2+0+1+4= 7
asta este teoria mea deci 2 pac este viu si cand va reveni voi o sa me credeti. peace
2pac traieste asa cum traieste si elodia e mort parerea mea (desi as vrea sa fie viu)