Nu e adevarat
Aceste este doar o barfa (barfele incep cu un strop de adevar)probabil ceva de genu dar nu lo drogat sa nu poate vorbi
Joe jonas si demi sunt doar prieteni (s-au despartit vara trecuta)
LOL de unde ai auzit si prostia asta.Demi Lovato nu se drogheaza in degete sau ca intr-o seara la drogat pe Joe Jonas in timp ce dormea astea sunt niste minciuni de niste oameni invidiosi so chil Demi Lovato nu se drogheaza
Și dacă s-ar droga care ar fi problema ta? Vrea să se drogheze, să se drogheze! Ce te mănâncă pe tine ce face el?
Pai poate unii zic da unii zic nu adevaru nu il stie decat ea
Eu cred ca nu e adevarat daca ar fi adevarat as fi suparata rau de tot pentru ca e starul meu preferat stiu o gramada de lucruri despre ea... culoarea ei preferata este alb si o cheama demetria devonne lovato... mai stiu si alte chesti despre ea dar n-am chef sa zic chiar tot bye
Da sa drogeaza si intr-o zi o sa te puna si pe tine sa te droghezi ia taci dc nu aveti si voi intrebari mai bune intrebati numai prosti
Si eu sunt o mare fana si culoare ei preferata nu e numai alb ii place si rosu inchis si negry
Majoritatea dintre voi se lasa pacaliti de televizor. Daca ati vazut un episod din Sonny si steluta ei norocoasa deja o cunoasteti super bine pe Demi Lovato.Doar pentru ca Sony e amabila si nu pare a se droga, asta nu ins ca Demi e lafel.Ala e un serial.Lafel si in cazul lui Joe.Nu zic ca ei se drogheaza, sau ca nu se drogheaza, si chiar de ar faceo, sa se drogheze, sa bea furadan daca vor, am intrebat de curiozitate. Dar multi dintre voi, ati inceput sa atacati. Ce e asa o mare prostie in faptul ca Demi se drogheaza? Sunteti parintii ei sa stiti exact ce face?, ati citit doua reviste si gata o cunoasteti ca pe o sora.
Eu am citit in revista BRAVO ca ea s-ar fi drogat cu o seara inainte de conecrt si ar fi palmuit o dansatoare si de aceea parintii ei au hotarat sa o retraga din turneu si sa ii ofere ajutor profesionist.Se spune ca ea ar fi fost internata la spital, mai precis "la nebuni" si ca ar fi legata de par si iar fi administrat un tratament dur! Dar adevarul este ca se drogheaza se taie la maini si are probleme de alimentatie din cauza despartirii de Joe Jonas.Si este internata in Chicago la un centru medical unde i se administreaza un tratament adecvat si ca se va intoare cat de curand la munca! Sezonul 3 va incepe o perioada fara ea
TrendyHedgehog întreabă: