| AntiJustinBiberon a întrebat:

E adevarat ca dupa ce mori te faci un animal sau altceva?

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este total fals!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Daca era adevarat eu deveneam o locomotiva electrica de la CFR, dar mai bine sa ne lasam de basme si nici nu se stie ce va fi de sufletul nostru odata ce murim.

| AvalohAlyn a răspuns:

Total fals.Asta e o credinta din alte religii budism, hinduism.Dar nu e nimic adevarat.
Eu zic ca Hristos este Calea, Adevarul si Viata.Crestinismul este adevarata religie.

| VladConstantin20 a răspuns:

Asta e un fel de a crede, unii cred in ceea ce se cheama reincarnare(ceea ce ai spus tu) iar altii nu.A fi sau a nu fi adevarat, oricum toata lumea moare la un moment dat happy

| Danyel a răspuns:

Habar nu am.

| Evolution a răspuns:

Nu, te duci în Rai sau în Iad, eu nu cred în prostii din astea.

| Quiescent a răspuns:

Nu, nu-i adevarat. Asta ce definesti tu printr-un vocabular foarte limitat se cheama reincarnare. Chit ca teoriile orientale aproba acest concept, doctrina bisericeasca il dezaproba vehement, preferand sa creada in niste pseudoprofetii si-n niste pseudorelatari puerilie si insignifiante mintilor evoluate.

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Sunt diferite ipoteze... eu am intrebat-o pe prof. de religie de chestia asta si a zis ca nu exista reincarnare ( adica sa te faci un animal sau iar om ) dar am citit niste carti unde zicea ca, ca sa atingi nivelul ala de spiritualitate trebuie sa treci prin mai multe vieti si sa evoluezi. acum nu stiu... fiecare crede ce vrea laughing

| RockaruL a răspuns:

Se numeste reincarnare, dar nu cred ca e real... Dupa de mori te transformi intr-un spirit ceva, dar nu intr-un animal!

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Cine ti-a spus idiotenia asta? Mori si ajungi in Rai sau in Iad. Sa nu-mi spui ca tu cand mori vrei sa devii peste?!? Hai ca asta-i buna.

| Tamiki a răspuns:

No... sau da, daca vrei. Prefa-te ca esti o muscawinking

| cryssu2008 a răspuns:

Da este adevarat... dar nu in credinta noastra. La budisti sau la hinduisti parca, reincarnarea este acceptata. Dar noi, crestinii, cum putem sa acceptam asa ceva?
Nu este adevarat, chiar daca uneori ai niste momente pe care zici ca parca le-ai mai trait. Este un deja-vu, din cauza oboselii mintea iti joaca feste. Daca s-ar transforma lumea in animale sau plante... ce rost ar mai avea moartea si ieratrea pacatelor?

| smecherulxxl5 a răspuns:

Dupa ce mori nu te faci nimic.doar daca esti copil te faci inger daca mori.

| Trefla a răspuns:

Stiam ca te faci justin biberon daca ai facut pacatethinking

| Alucard95 a răspuns:

Nu stie nimeni ce se va intampla dupa ce vei muri. fundita?

| Alexxys a răspuns:

Cel mai probabil este sa devii mancare pentru animale si nu vreun animal in sine. Sa-ti explic daca mori in Romania te ingroapa intr-un cosgiug ca asa-i traditia iar dupa ceva timp vei devenii mancare pentru viermi. Daca mori prin India si esti mai bogat asa te arunca in raul Gange si-ti dau foc, treaba e ca pe apa nu arzi de tot si mai ramane ceva din tine si astfel vei deveni mancare pentru pasari. Daca mori prin nu stiu ce trib o sa te duca neamurile si familia intr-un loc ferit ca sa te poata manca vulturi. Deci vezi nu vei deveni animal ci doar mancare pentru ei. Daca vei fii incinerat atunci te transfrmi intr-un frumos suport pentru florile din ghiveci. Deci treaba cu rencarnarea caci asa i se zice, nu se va intampla!

| iakari a răspuns:

Cauta si tu un mort si vezi ce s-a intamplat cu el dupa ce a murit:d:d

| John_7502 a răspuns:

Pai asteapta si vei vedea cu ochii taiwinking succes la asteptat!
PS. Sa ne spui si noua daca-i adevarat big grin happy

| dream_8891 a răspuns:

Este un lucru la care nu poate sa iti raspunda nimeni.Cu toate ca sunt studii in desfasurare la ora actuala.Anumite lucruri nu pot fi cunoscute decat prin experienta.

| ZoOzAtaOaNa a răspuns:

Credinta crestin-ortodoxa sustine ca nu e adevarat, acest fenomen numindu-se reincarnare. Reincarnarea este acceptata doar in culturile hinduse sau budiste. Conform noua, crestinilor, sufletul nostru se desparte de trup, mergand in rai sau in iad, in functie de ceea ce a facut in aceasta viata. Cu toate acestea, cel mai clar raspuns ar fi, in opinia mea, ca nu. Nu exista reincarnare, ok?winking

| PwiuMic a răspuns:

Aceasta se numeste reincarnare nimeni nu stie daca este adevarat sau nu.Cate o data ai sentimente de dejavu, lucruri care simti ca s-au mai intamplat intr-o viata anterioara.

| LordHacker a răspuns:

Eu cred ca chestia asta e o prostie.(antijustinbiberon?laughing)bravothumbs up

| maunikdenisuk a răspuns:

Pai dupa cate stiu si dupa cat m-am dokumentat de la bunici, parinti si net da te poti reincarna in animal si in orice si ai simtit vreodata senzatia de dela vu? asta inseamna ca ti sau intamplat lucrurilr acelea intr-o lume anterioara.

Întrebări similare