Mi se pare mai OK asa, pentru ca sunt prieteni foarte buni si se inteleg bine.Decat sa se sarute nonstop, mai bine sa discute despre un film, o melodie, sa se plimbe etc.Mai potrivit varstei.
Eu la 12 ani am experimentat primul sarut Depinde de curaj... cand esti mai mic nu esti atata de curajos, nu stii cum sa faci... Daca nu stie nici unul nici altul cum se face, vor indrazni destul de greu s-o faca. Trebuie sa vorbeasca si sa isi propuna sa incerce impreuna Unii stiu cum e, altii nu. Cert este ca ei nu stiu ce inseamna iubire, relatie serioasa etc. Sunt niste copii
Frate... ce cuplu formeaza aia la 12 ani? x_x La 12 ani inca esti un copil! Lumea asta se duce de rapa...
Hai draga fii serioasa? la 11-12 ani sa ai o relatie? cea mai mare prostie pe care am auzit'o.la 11-12 ani abia inveti sa numeri si voi va ganditi la relatii d la varsta asta pfff d'aia frate vezi din ce ince mai multe cure.la varsta aia ar trebui sa te intereseze doar scoala. EXCLUSIV
Sunt inca prea mici pentru a avea o "relatie". Tot ce este intre ei este ca un joc
Eu am aproape 13 ani si da si eu m`am sarutat la 12 ani x_x probabil curiozitatea ma omoara la 12 ani chiar daca spui ca iubesti, aia nu este iubire adevarata depinde eu stiu ce este ala un sarut oricum iti inchipui ce sarut poate fi ala la 12 ani ca la 12 ani asa ca... this is the life
"Cuplu" la 12 ani? Poti vorbi de cuplu la aceasta varsta? Sunt doar copii, se joaca, se plac, sunt prieteni. De cand ai vrea tu sa se sarute copiii? din leagan? sa faca sex la 9 ani sa devina cuplu la 11 si sa faca copii la 14, da? Laura esti penibila, imatura si usor perversa, sau vrei sa ne demonstrezi ceva... despre tine? La 11-12 ani sunt copii, abia invata sa fie prieteni adevarati, sa se joace impreuna. Nu se pot gandi la dragoste, saruturi si sex.
E normal. Sunt inca copii. Au toata viata in fata, de ce sa se grabeasca?