| Killer200 a întrebat:

E adevarat ca nu se mai da vacanta de Pasti? :O

12 răspunsuri:
| Innovation a răspuns:

Doamne fereste cum sa nu se mai dea? Eu mor daca nu se mai da vacanta pana in iunie! De unde ai auzit asta? Vaiii daca e adevarat ma ....pe ea de scoala laughing

| Carmy21 a răspuns:

Bună!
Se dă din 6 aprilie până în 14.
Pa, pa.

| afrodita3333 a răspuns:

Se da vacanta dor ca pastele cade in mai iar noi avem vacanta inaine de paste(doar o saptamana pentru ca am mai avut la inceputul anului o sapt in plus)si ne mai dau liber o zi 2 de paste.

| GiAnca a răspuns:

Vacanta e.Va dura doua saptamani, din cate stiu eu.Dar Pastele nu va mai intra in vacanta pentru ca anul asta e mai tarziu(pe 5 mai parca).De asta vom avea prima si a doua zi de Pasti libere.

| xFakeSmilex a răspuns:

Nu, de Paste nu avem vacanta. Avem vacanta in aprilie, dar aceea este vacanta de primavara si tine doar o saptamana.
Pastele este pe 5 mai, si avem doar o zi libera adica pe 6 mai (luni), apoi ne vom intoarce la scoala in a3a zi de Paste.

| adinaiuliana a răspuns:

Se da doar o saptamana.

| andreea49 a răspuns:

Ba da se da, evident, dar inainte de Paste, adica in aprilie, pentru ca anul acesta Pastele cade in mai

| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy a răspuns:

Ba se da dar doar o saptamana

| Ella138 a răspuns:

Ba se da, dar doar o saptamana

| rares011098 a răspuns:

Ma omule inainte gandeste-te ce intrebari pui cum sa bu se mai dea este vacanta de 1 saptamana Vacanta de primavara - sambata, 6 aprilie 2013 - duminica, 21 aprilie 2013 http://stirileprotv.ro/......enele.html

| georgianafrancesca a răspuns:

Da se da 2 saptamani

Întrebări similare