Pai ce sa zic
Da, e adevarata. Mama deoache foarte rau . Cica e intoarsa de la san [chestie d'aia ca nu i-a mai dat o perioada san si apoi i-a dat iar dupa mult timp ]
Asa in fine. O intamplare interesanta a fost cand am mers la niste prieteni de familie si aveau in curte un mar [ avea niste mere foarte mari si foarte frumoase] si mama nu stiu cum s-a uitat a doua zi s-a uscat marul
Si pe mine ma deoache de multe ori :@ dar imi zice Tatal Nostru si imi trece
N-am crezut nici in aia ca ti se umfla un testicol daca iti este pofta de ceva si nu satisfaci acea pofta si a doua zi m-am trezit cu 2 oua si jumatate...
Eu stiu ca daca vrei sa nu fii deochiat, sa porti ceva pe dos, e posibil sa fie intr-o oarecare masura adevarat.
Vara asta cand eram la tara a venit un baiat din alt oras, si a inceput"vai ce frumoasa esti, ce ochi frumosi ai."si peste 15 minute mi s-a facut rau, ma durea capu si am facut febra.In noaptea aia nu am putut deloc sa dormAcum nu stiu daca m-a deochiat sau s-a intamplat pur si simplu
Pai, eu de exemplu deochi copiii mici...saracutiinu imi trebuie mai mult de 10 min si li se intampla ceva nu se simt bine sau devin deranjati din orice. dar asta pentru ca sunt foarte foarte foarte draguti:X incearca cu apa sfintita la cazuri din acestea.am auzit si eu...si a mers:X:*
Pai eu una am avut serbare la scoala. Si acolo era o tipa. Mai mare ca mine cu vreo 2-3 ani! Si s-a uitat tot timpul la mine cu o oarecare...nu stiu...Cand am ajuns acasa am inceput sa am greturi, dureri de cap si chiar febra. Nu cred ca am mancat ceva rau din cauza ca eu sunt mai mult vegetariana. Si fratele meu a patit acelasi lucru! de atunci port tot timpul ata rosie la mana si nu mi sa m-ai intamplat
Cand eram mica mi se mai intampla sa ma simt obosita, sau sa imi fie rau(sa ma doara capul, sa am ameteli, sa imi fie greata) Mama imi spune "Tatal nostru" de 3 ori si ma simteam mai bine. Cea mai stranie intamplare legata de deochi a fost intr-o vara cand eram cu parinti pe o terasa si fara sa am nici un alt sintom, am lesinat. Barmanita mi-a spus ca m-a diocheat o persoana de pe terasa de care se stia in partile locului ca deoache si mi-a spus mama de deochi si intr-adevar nu am mai avut nimic.
Nu este este doar o tampenie nu stiu cine a mai inventat asa ceva este dea dreptul irelevant
Violent întreabă: