anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E aiurea sa vezi cum se duce lumea asta de rapa(o sa ma refer la Romania, desi cam peste tot e asa) Cum lumea parca o ia razna..moda, principiile oamenilor, placerile lor, etc. E ciudat sa vezi cum toate parasutele pe facebook isi fac poze pe plaja sau cu tricouri stramte pe ele, majoritatea de la nas in jos(ca de, sunt complexate) si apoi cum isi varsa toate frustrarile si toate complexele in statusuri imbecile. Cine suntem noi? Ce vrem sa devenim? Barbatii devin efeminati, femeile incep sa injure si sa desconsidere sexul opus. Unde ne sunt modelele masculine sau feminine? Unde sunt oamenii si principiile lor? Cum ar putea creste un copil si sa devina un om puternic, un om de caracter, un om cu principii intr-o societate in care mass-media-ul este plin numai cu prostituate si cu cocalari. Si acum o sa ma refer la tara noastra..cine este Romania? O tara unde hotia este in floare, plina de parveniti care nu se mai satura sa fure si care acum se numesc "oameni de afaceri" in frunte cu cei care ne conduc tara sau mai bine zis care ne-o fura. politisti care sunt mana in mana cu hotii. Sa zicem ca peste ceva timp conducatorii o sa moara, dar o sa fim condusi de copiii lor care sunt la fel ca si ei, apoi de copiii copiiilor lor si asa mai departe. Unde ne sunt valorile de alta data? Unde ne este spiritul de lupta? Unde ne este iubirea de tara? Oamenii mor de foame aici..sunt bagati la inchisoare daca fura o paine ca sa mai supravietuiasca o zi din cauza ca li s-au taiat pensiile iar cei din "functiile inalte" fura o tara intreaga pe fata si nimeni nu le face lor nimic. Onestitatea, ceea ce era mai demult o calitate, acum nu prea mai exista. Oamenii au luat-o razna. Acum nu te mai numesti croitor, te numesti designer, numai esti frizer, esti hair stylist, nu te mai numesti hot, te numesti om de afaceri. Este primul post de genu pe care il scriu, puteti sa-l criticati..nu ati demonstra decat ca sunteti spalati pe creier si va aflati in categoria de mai sus. Vreau sa vad de curiozitate daca mai sunt oameni normali si ce parere au si ei despre asta. As putea discuta asta pana maine. Nu ma caracterizati drept un frustrat al societatii, pentru ca, din fericire, nu sunt asa si nu am fost chiar afectat personal de tot ce am scris mai sus. dar mi-e sila de ce vad..si am de abia 17 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=OdsCrfKnv7Q

am mai scris asta de cateva ori, dar vreau cat mai multe pareri

Răspuns Câştigător
| AlinKun a răspuns:

Sunt total de acord si eu m-am saturat de asa zisele modele din tara asta cand deschizi televizorul vezi numai panarame hoti peste hoti retele de traficanti de carne vie toate conduse de oameni de politica si de asa zisii oameni de afaceri care prin "afacerile" lor deposedeaza statul de zeci sute milioane de euro iar noua elevilor de orice varsta ni s-a taiat bursa
de ce nu reusesc elevii sa ia bacul pai daca ei de abia dau pe la scoala dar mite sa mai si invete de ce in ilfov a fost o rata de 15% deoarece acolo respectiv in Bucuresti e cea mai mare depravare
modelele noastre din pacate sunt manelistii si panaramele precum bianca dragusanu daniela crudu etc
am ajuns sa ne mancam intre noi pentru un post nu mai exista prietenii cand vine vorba de bani
moda alt criteriu dupa care esti caracterizat de restul mai nou daca nu te imbraci ca ei si ai un stil diferit fata de ei esti respins marginalizat este destul de des intalnit acest caz mai ales prin scoli
in scoli nu mai este doar o rivalitate intre unii elevi ci sa ajuns la ura
am vazut cazuri in care o persona se bucura de rezultatele proaste ale celeilalte
de vorbit nu ai cu cine ei nu inteleg cand le spui ceva cu vorba buna
daca nu esti tolerant nu mai poti sa rezisti in tara asta din pacate

1 răspuns:
| Strwberrs a răspuns:

E prea adevarat ce zici. Oamenii de afaceri (caracterizati hoti de catre tine) nu doar ca fura. De-a dreptul DISTRUG tara. Se plang oamenii din Africa ca nu au mancare si apa si curent si toate cele...noi o sa ajungem mai jos decat ei!