| DoarOana a întrebat:

E bine pana la urma sa raportam o intrebare pe TPU sau nu?
Am vazut atata spam si membrii care incearca sa isi rezolve temele cu ajutorul TPU. Nu am o problema cu asta dar de la un timp devine putin deranjant ca sa zic asa. Voi ce faceti cand vedeti astfel de intrebari? Pana acum le mai raspundeam la intrebari ca sa fiu si eu de ajutor dar cred ca comportamentul meu si a altora ii fac pe ei sa posteze mai multe intrebari.

4 răspunsuri:
| Joanne a răspuns:

De obicei, raportez.
Sunt insa unele persoane care intreaba doar cum se face, pentru ca vor sa stie, sa inteleaga, nu sa aiba temele facute de altii. Acestia trebuie incurajati, restul, dupa parerea mea, trebuie raportati. Nu ca sunt rea, dar scrie in regulamentul TPU. happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu le raportez de cate ori le vad. Si asta ajuta siteul sa fie mai normal. Incalcarea unei reguli, care aici are rol de lege, este rea indiferent de motivele in care o imbraca cineva. Pana la urma, singurul motiv real legat de teme este ca le e lene sa si le faca si considera ca pot gasi aici un prost care sa le fie servitor.

| babzulily a răspuns:

Da cam asa e unii posteaza intrebari chiar prostesti sau se se bage in seama nu ca ar avea chiar o problema. asta e. TRAIM IN ROMANIA. m-am obisnuitsad

NOname
| NOname a răspuns:

Eu raportez de fiecare data acest gen de intrebari (din pacate (in acest caz), e nevoie de 2 raportari, ca o postare sa fie stearsa, si multe intrebari nepotrivite, care incalca regulamentul site-ului, scapa). N-au ce sa caute pe TPU. Si da, este foarte bine sa le raportam, altfel va fi un haos total.