nony
| nony a întrebat:

E?! Cum va simtiti in a 4-a dimensiune?batting eyelashes

31 răspunsuri:
| Lime a răspuns:

Perfect.

| IMC90 a răspuns:

Stiu si eu ce sa zic... sad La scarbici e la fel de nasol.

| Polaris a răspuns:

Super, păcat că a 4a dimensiune este timpul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Eu nu pun întrebări decât daca am vreo problema aceasta întrebare este făara sens un sfat prietenesc din partea ea este ca pe viitor să nu iti mai pierzi timpul, fă ceva constructiv.

Apache
| Apache a răspuns:

Ciudat...nu stiam ca merge netul in a 4-a dimensiune!
...ma intreb daca pot sa si comand pizza aici

Răspuns utilizator avertizat
Elianna
| Elianna a răspuns:

Acuma ca am trecut cu bine de ora 11 a zilei de 11.11. 2011? Mă simt foarte bine. Am si uitat de oră, mi-am adus aminte tarziu de tot! Muuuulte apocalipse o să trecem noi cu zambetul pe buze.

| ady123 a răspuns:

La fel ca in celalante plictisitor emediat afung si in a 5-a

nony
| nony explică (pentru anonim_4396):

Am si eu o rugaminte. Daca tot ziceai ca pleci, pleaca macar de la intrebarea asta si pune mana pe o carte.E cel mai constructiv pentru tine.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nooooooonyyyyyyyyyyyyyyyy,te-a luat Bubulina la rost big grin
Şi pe urmă se vaită că se ia lumea de ea!

| JustDream23 a răspuns:

Cum ma simt thinking ma simt mai perfect ca inainte laughing). Mai ales ca azi la scoala am facut haz de necaz pe tema asta laughing))). Dar tu thinking cum te simti?smug

| adisuper a răspuns:

Nu in 2012 treceam in a 4-a dimensiune?

nony
| nony explică (pentru JustDream23):

Minunat! Azi am decis sa intru in ea dormind.Stai sa ma buimacesc si apoi vin cu detalii laughing

nony
| nony explică (pentru Elianna):

Am fost sa fac pipi de frica big grin

| Lime a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca are timp liber...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lime):

Bine că discutați despre mine fără știință, sunt un subiect interesant se vede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Elianna):

Ce mult lungești și te mai luai de mine că scriu negramatical, doamne iarta-ma, să mă ferească D-zeu de așa ceva.

| Doηηa a răspuns:

Excelent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nony):

După cum vezi scriu super CORECT dar tu ești cam chior și nu vezi și nu mai plec fiindcă nu vreau sigur te așteptai și iți pare rău dar m-am întors să iți fac viața un calvar.

| Virtualu a răspuns:

Da pana acum in ce dimensiune am fo?

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiinţo! Eu am lungit cuvantul ca să reiasă din el că l-am strigat! Era o glumă de fapt, ca şi raspunsul tău!
Înţelesu-m-ai?
PS. Parcă ne "amenintai" că pleci! Încă nu ai facut-o? Tot mai mişuni pe aici cu aerele tale de divă care dă lecţii?

anonim_4396

Sunt o amenințare pentru tine? Te interesează dacă plec? Am primit multe încurajării aproape tot site-ul mi-a zis să nu bag in seama doar tu si Woodepints sunteți fraieri rămași in urma acum nu mai e la moda sa te iei de mine e la modă să ții cu mine,văd ca pe voi vă interesează,rugămintea mea este să nu mai fiu un subiect de discuție fără știința mea,nu vreau să devin un subiect plăcut după cum se vede șii cu lecțiile ce ai pațit te-a lovit un elefant în cap?(ar fi frumos) ce este cu lecțiile, tu nu le dai? vreau să il ajut sa iși dea seama tu și Woodepints sunteți în urmă rău, acest site este să ajute oamenii iar eu îl ajut fiindcă asta este cea mai proasta întrebare din lume dacă restul da lectii eu de ce să nu o fac apropo ****.

| Borgir a răspuns:

Bine si ma pregatesc de petrecere.

| JustDream23 a răspuns (pentru adisuper):

Nooo...in 2012 murim laughing)) La fel cum am murit si astazi intelegi? laughing))

| Polaris a răspuns (pentru anonim_4396):

Taci și dă Sign Out până nu murim dă ciudă că ai mai multe frunze... pardon, funde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Polaris):

You are stupid.

| Polaris a răspuns (pentru anonim_4396):

Stop talking with the mirror.

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru anonim_4396):

Eşti o ameninţare nu numai pentru mine, ci pentru tot situl.De asemenea esti o amenintare si pentru limba romana si pentru decenţă, pentru bun simţ.
Eşti o ţaţă!
Te şi văd parcă cu mainile în şolduri certandu-te cu oricine îti dă bineţe sau trece prin faţa sau spatele tău si-ţi calcă pe umbră!
In schimb îţi recunosc cu mana pe inimă o calitate. Eşti toată o glumă. Se vede şi după raspunsurile tale. Din 394 de răspunsuri ai 16 folositoare (wow!), 96 stupide (uuuu...), 20 inteligente(deci nu-ţi dă inteligenţa pe afară), 38 de funde (bravo ca ai reuşit aşa ceva!) si.şi., doamnelor şi domnilor, 155 de răspunsuri amuzante! Deci eşti o mare glumă, care vorbeşte ca la uşa cortului!
Mie întotdeauna mi-e frică de proşti,pentru că sunt imprevizibili! Aşa ca mi-e frică de tine!
Eu o să-ţi tot repet proverbul romanesc, pană o să-ţi intre în cap(asta dacă o să mai fie loc acolo de fumurile pe care le ai):"Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul"
Si aşteaptă tu ca eu sau Woodenpints sa ne luam dupa cei 2 fani ai tăi!
PS.Mă mir ca nu ai zis ca sunt invidioasă pe tine, aşa cum i-ai zis Paullei! Are dreptate @Atheist:stop talking with the mirror.

anonim_4396

Mersi de sfaturi, daca mi-a dat unul, bafta in continuare.Si stai sa ma iau si eu de cel 1 fan al tau.

nony
| nony explică (pentru anonim_4396):

Adelina, uite, fac eu primul pas si-mi cer scuze daca te-am jignit.Sincer, ma simt cam prost ca m-am luat de tine fara sa-mi dau seama ca esti nepuncioasa in a-ti lua apararea de una singura.E clar ca ai anumite frustrari de comportament si incerci sa dai cu bata in tot ce misca, de frica ca acel cineva sa nu te atace.Stiu, lumea e rea, fir-ar mama ei de lume, dar nu e indicat sa ataci pe oricine doar, vorba Elllianei, ¨ sa nu-ti calce pe umbra ¨.
Ai dreptate, intrebarea mea e nasoala.N-are nicio treaba si chiar ar trebui sa imi gasesc ceva constructiv de facut.Nu aveam nevoie sa stiu ce faceti voi in dimensiunea a 4-a.La naiba, nici nu ma interesa ce faceti, totusi, cu ocazia asta ne mai destindem si noi mintea plina de rautate ce ne-o confera realitatea.
Era conceputa ca un ¨ haz de necaz ¨.Ce zici? Facem pace si incercam sa coboram pretentiile la niveluri mai umane?

Întrebări similare