Si progeniturile imparatilor se numesc print si printesa, cu unele particularitati, de la tara la tara, de ex, in Spania se numesc infante si infanta. Numai bine!
Ce vr sa spui?
Ma gandeam ca ai vrea un viitor stralucit ca printesa, sau print ce oi fi tu!
Am mentionat ca e doar o intrebare si oricum nu sunt un copil sami doresc asa ceva! de curiozitate doar...
eu sunt un copil si acum mai facut pe mine sa doresc!
Bravo tie!
Si voi avea multe palate si servitori care voi face ce spun si-mi voi aduce aminte ca tu mi-ai starnit idea de a fi asa ceva! Orice ai face nu ma trezii din visat.
Ce imaginatie!
Glumesc si eu ce sa fac, doar la partea cu visatul bine-inteles!
Mda e ft bine sa vizezi sa stii ca eu sunt tot timpul intr-o alta lume niciodata cu picioarele pe pamant! dar mie imi place sa-mi imaginez chestii din viata reala doar ca altfel intr-o alta perspectiva
Frumos ar trebui sa scrii, o poti face despre mine si castelul meu cu ponei zburatori.
Poza si numele arata ca esti baiat nu? ponei zburatori?
Bine unicorni zburatori, apropo trebuie sa-l trimit pe Jimy sa-i hraneasca treaba de print este foarte grea!
A nu...treaba cu poneii sau unicornii cum o fi, e o treaba de fete nu?
Asta crezi tu habar nu ai cat de greu este pentru mine ca print sa zbor cu animalele astea periculoase pe fiecare culoare a curcubeului strigand de acolo de sus:Hanry pune-mi jos paturica mea roozzzzz! apropo cred ca in timp ce vorbim se pregateste lapticul fierbinte.
doamne!
Sper ca sti ca glumeam.scuze daca te-am suparat cu ceva, erau doar niste glume!
Mai suparat? nici voorba mai facut sa rad oricum nu eram in toane bune
mie in noaptea trecuta mi-a murit catelusul, nici eu nu eram in toane bune, dar Dumnezeu m-a ajutat sa trec mai departe si sa fiu fericit in continuare!
ce pacat! mie deocamdata n mi-a murit niciun animal drag dar nu stiu ce as face daca miar muri pisica! apropo are primii ei copilasi
SI a mea la fel, o sa nasca! O sa fiu un print cu pisicute!
Ce pisica ai?
Nu cred ca este de rasa, a venit la mine in curte aproape moarta si am crescut-o! Era si iarna si-mi era mila de ea!
Asa a aparut si a mea din senin eu eram cu mama la dentist si a gasit-o tatiera cam prin septembrie cred ca in vara mi-a murit o pisica batraana rau de tot(15 ani
anonim_4396 întreabă:
eusebiu27 întreabă: