E minunat si vesel copilasul tau!
Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de tot ce-i mai frumos si mai bun!
Fericit si inocent. Si voi la fel, fericiti pe langa el. Sa-ti traiasca si sa aveti parte doar de bucurii.
Iti doresc din suflet sa te bucuri, sa fii fericita, alaturi de copilasul tau scump, sa-ti traiasca>
Sinte-ti o familie reusita, va sta bine impreuna, iar cel mic este o dulceata de baiat, sa fiti sanatosi si sa aveti multa sanatate si putere de munca pentru a avea grija de el si sa ajungeti sa-l vedeti mare si realizat.
Andruta, ai un copil minunat cu un zambet deosebit. A reusit sa imi inveseleasca ziua numai uitandu-ma la poze, imi imaginez daca esti zilnic cu el cat de fericita te face.
Sa iti traiasca!
Multumesc lia pentru vorbele frumoase, si ma bucur din suflet ca baiatul meu ti-a inveselit ziua!
Andruta, nu trebuie sa imi multumesti, am spus ceea ce am simtit, eu ar trebui sa iti multumesc tie pentru ca ai postat linkul.
Multumeeeeesc!
E foarte frumos... mie imi place mult... e frumoasa si melodia si se potriveste, dar mai als bebe, e cel mai frumos... pup la bebe e tare dragut:*:*::*:*:*
Sa iti traiasca, e un dulce baietelu, si voi la fel...si uitanduma acum atent la filmulete, nu cred ca va cunosc. dar sper sa ne cunoastem de acum in colo. pup
Anonim134 întreabă:
soraGrime întreabă:
kidda97 întreabă:
TheToxicNightmare întreabă: