Acum daca eşti mare iubitor de muzică e normal să preferi un album cumpărat decât unul downloadat.Sau în cazul în care eşti mare fan al cântăreţei respective
Evident ca e mult mai bine sa cumperi albumul.Asa arati ca pretuiesti munca artistului.Eu zic ca daca esti fan adevarat ar trebui sa achizitionezi albumul.
Categoric cel mai bine il cumperi pentru ca nu e prea frumos sa il descarci de pe net.asa macar ii rasplatesti munca cantaretii respectieve.desi acum se practica foarte mult descarcatul de pe net.
Pai gandeste-te si tu cum ar fi sa fii un artist si sa stii ca esti foarte ascultat dar nu primesti mai niciun ban din incasari pe cd? Cum ar fi? NU trebuie sa intrebi pe cineva gandeste-te singura!
E bine si una şi alta, originalul se-aude bine, dar costă bani, dacă îl faci tu e aproape gratis.
Este ilegal sa-ti faci tu CD. Mai...pe romaneste furi, adica tu daca ai canta sau ai inventa ceva, si as veni eu sa iti iau ideea, si apoi sa fac bani pe spatele tau ti-ar place? dar uite ca efectee pirateriei se vad. De curand W. Disney a inchis un studio si a dat afara dupa cat am auzit cam 500 de oameni, iar productia de filme a saczut foarte mult din lipsa de fonduri. Pote e timplul sa mai cumparam si noi din cand in cand un CD.
anonim_4396 întreabă: