Nu, pentru ca virgula corpul nu este complet dezvoltat, recomandat ar fi dupa 18 ani.
Nu mi se pare normal, la 14 ani esti inca un copil... mai ai multe de invatat pana a face pasul asta
Daaaa. faci o laba. si mai stai.mai iei o gura de ceai, iar faci laba, iar mai stai. urci pe casa bati o tabla, te dai jooooss mai faci o laba.adica te masturbezi mai elenu stiu.adica te exciti singura cu mana.fiindca daca ai un partener la anii tai, poti face cancer de col uterin, poti lua sida, sau alte boli venerice, daca esti fata poti ramane putin insarcinata si cu copii nu te mai ia nici dracu de sotie daramite f... ta mar.acuma spune-mi tu. e normal sa -ti incepi viata sexuala la 14 ani?
Nu este prea indicat, deoarece, ar trebui mai intai sa te dezvolti si trebuie sa fii sigura de ce simti pentru baiatul acela, deoarece, daca faci ceva, poate in viitor ei regreta! Sper sa te va ajuta sfatul meu si te va indruma spre ceva bun!:*
Eu, te rog, sa mai astepti macar vreo doi ani, sa treci peste perioada de adolescenta, sa ti se regleze, in timp, ciclul menstrual, iar persoana careia vei voi, sa i te daruiesti, sa merite acest sacrificiu. Crezi, ca daca iti incepi viata sexuala, faci o mare "smecherie"? Devii o micuta femeie, gata oricand sa implinesca dorinta barbatului, dar gandeste-te ca pana mori faci acest lucru, ba chiar la un moment dat/ si folosesc o expresie cam neacademica/ o sa ti se acresca de atata sex. Mai pastreaza puritatea sufletului si a corpului, macar 2 ani, asta va insemna, in viitor, sanatate pentru tine. Ai mare grija de tine!
Nuu o sati para foarte rau incepeto de la 18 ani daa vrei ascultama daca nu fa ce vrei tu
Este normal sa faci acest pas cand te simti pregatita si cu persoana pe care intr-adevar o iubesti si care iti impartaseste aceliasi sentimente. Cert e un singur lucru ca trebuie sa fii responsabila de faptele tale si ca regretele de mai tarziu sau sarcinile nedorite din cauza neglijentei nu se pot sterge cu buretele.
Cum au zis si alti corpul al varsta asta nu e destul de dezvoltat. si nu numai corpul sau si psihicul...trebuie sa stii ca tii cu adevarat la persoana respectiva si ca si partenerul tau la fel.
si ca sa iti raspund la intrebare nu prea e normal. poti sa intrebi si un medic sa vezi ca o sa iti zica acelasi lucru.normal e dupa varsta de 17 18 ani
NU, nu e deloc normal.
Pe vremea mea... se incepea de la 17-18 ani.
In ziua de azi, luandu-se dupa "spiritul de societate", cam toti si-o incep de la 15-16.Mare greseala!
Pai elena nu prea este normal...si eu am 14 ani si ma cheama tot elena da nu conteaza asta. Daca iti incepi viata sexuala de la 14 ani ar putea fi periculos pentru corpul tau. Si baietii sunt ca. m*** la varsta adolescentei si se vor lauda ca teau f**t si altele.