Da.Nu ma refer la gradinita.Ci in viata de zi cu zi.M-ar deranja. Daca este mai bun ca mine si o dovedeste, accept criticile si sugestiile.
Criticile constructive sunt bune indiferent de unde vin. Da, sunt deranjante, dar daca persoana care te critica nu gaseste alt mod sa te ajute, trebuie sa accepti critica. (pentru ca un sfat ar fi inutil, nu cred ca l-ai baga in seama). Chiar daca el nu poate sa faca ce poti tu, el stie ca tu poti mai mult, si daca esti ambitios, ii dovedesti ca poti mai mult si ii inchizi gura. Toata lumea poate sa vada cand un lucru nu iese bine, poate nici 10% din ei nu ar fi in stare sa faca macar atat, dar ei observa si daca te critica, asta te poate ajuta.Cat despre arte frumoase...am avut un coleg in clasa care desena Anime, si desi nu stiu cu ce se mananca tehnica asta, ii spuneam cand o schita nu imi place.Iar el fie corecta, fie o lasa asa pentru ca lui ii placea. Criticile sunt bune, dar oamenii critici sunt enervanti, si trebuie sa tragi o linie intre cele doua. Ce-ar face un fotbalist daca s-ar supara asa? Vorba aia, la noi toata lumea se pricepe la fotbal
In cazul picturii si o pictura ca la gradinita poate fi considerata de "marii" critici de arta o capodopera
suntem facuti sa nu plecam urechea la critici si sa ne creasca cornite la laude si lingusiri