| hellou17 a întrebat:

E ok daca as merge la alergat la ora 5 dimineata fara a manca ceva inainte? daca va intrebati de ce vreau sa alerg asa de devreme,raspunsul este ca nu vrea vreau sa ma vada multa lume ca am mers la alergat, si nu este asa cald

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Dacă alergi pentru performanță, când vorbim de distanțe mari sau trebuie să obții un timp foarte bun trebuie alimentat organismul cu 2 -3 ore înainte. Mulți carbohidrați și ceva proteine.
Dacă vrei să alergi la ora 5 nu ar fi cazul pentru că ar trebui să te scoli la 3 și nu cred că ești atlet de performanță, așa că nu are sens. Dacă mănânci și alergi foarte repede după o să te simți rău. Organismul o să aleagă pe rând să digere ce mănâncă sau să te ajute pe tine să alergi, chestia contraproductivă.
Poți să alergi liniștit pe stomacul gol. Imediat după ce te întorci caută să mănânci carbohidrați sănătoși, de preferat fructe. Bananele sunt super. Dacă mănânci 4 - 5 e binișor.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti alerga de la 5 dimineata si inca pe stomacul gol, chiar este mai bine, ca abia nu vomiti.
Alergi pana la 6 dimineata, te intorci, faci un dus, te linistesti si la 7 poti sa ai mic dejun!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te speria ca nu trebuie sa te scoli la ora 3 cum spune userul bacemi, este total gresit sfatul lui, p[entru ca tu nu faci performanta aici, ci alergi doar pentru tine.

Inca un sfat, daca intentioneza sa pierzi in greutate, evita carbohidratii si bananele, care au un calorii foarte multe.
Nu uita sa te hidratezi f bine, pe caldura asta oricum ai nevoied e 3-4 litri de apa plata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E bine sa alergi oricand, doar sa nu bagi ca spartul in tine dupa aia ca ti se face foame.

Si de cand e o rusine alergatul?

| hellou17 explică (pentru suntserios):

Mie mi-e rusine sa merg la alergat

| suntserios a răspuns (pentru hellou17):

Iti e rusine sa faci un sport benefic pentru sanatatea ta? de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa te duci la alergat baga ceva in tine ca astfel nu o sa ai ce da jos. O banana sau un alt fructele ar merge