| guralivul a întrebat:

E universal valabil ca noaptea e un bun sfetnic?

Răspuns Câştigător
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Noaptea este un sfetnic bun, in sensul ca ai rezervat un timp mai mare de reflectie asupra hotararii pe care urmeaza sa o iei. Pe urma, noaptea fiind mai multa liniste in jur, poti sa te concentrezi mai usor. Si nu in ultimul rand, se zice asa pentru ca de fapt hotararea o iei indeobste dimineata, cand psihicul este odihnit.

14 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

Foarte adevarat

| tukhey23 a răspuns:

Se spune, ca noapte poti ''intra'' in legatura cu spiritele.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asa se spune si cateodata se adevereste.

| ilie a răspuns:

Depinde ce sfat astepti si daca nu cumva este o problema care te macina sa nu poti dormii. asa ca si maine este ozi buna pentru a fii un bun sfatuitor, apropo ai fi avut un vot poate daca as fi putut acesa intrebarea fara raspuns, dar mi se blocheaza cad accesez in rest numai bine.

| elena a răspuns:

Noaptea este cel mai bun sfetnic ce iti organizeaza sarcinile de a doua zi.

Anna
| Anna a răspuns:

Pentru mine este.

| bibitza a răspuns:

Daca nu ai ''treaba'' in noaptea aia laughing

pentru mine una este...cand trebuie s ma hotarasc la ceva important astept s vina seara pentru ca este singura parte dintr-o zi (24 de h ) in care nimeni nu ma deranjeaza big grin

| bibitza a răspuns:

Are dreptate valimocanu05 k de cele mai multe ori adormi gandindu-te la ceea ce trebuia s te gandesti si apoi dimineata iei hotararea...cum am facut eu intr-o seara... m-am pus in pat si ma gandeam cum s ma vopsesc a doua zi...sa raman blonda sau s imi zchimb culoarea? ...am adormit cu gandul la asta si dimineata m-am trezit spunand BRUNETA! si bruneta m-am vopsithee hee

| guralivul explică:

@bibitza (nu te supara)ma gandeam ca dimineata te-ai trezit bruneta.noapta buna TPU!

| mihaita a răspuns:

Ce ne facem cu noaptea polara? Primim numai doaua sfaturi pe an? mihaita

regis
| regis a răspuns:

Noaptea e un sfetnic bun, ceea ce nu inseamna ca deciziile luate ziua sunt proaste. Insa noaptea esti relaxat, poti gandi in liniste si nu esti influentat de impulsurile de moment, care te pot determina sa actionezi irational. Insa sfetnicii, oricat de buni ar fi ei, uneori mai si gresesc. Altfel domnitorii nu isi mai luau sfetnici, ci ii incoronau direct pe acestia in locul lor.

| silvia_2359 a răspuns:

Eu cred ca da, daca se adevereste in timp ca ai luat decizia cea mai buna.

| selef a răspuns:

Nu noaptea, ELENA UDREA.

| bibitza a răspuns:

Ai dormit cu mine in seara aia si eu nu am stiut, guralivule?hee hee

Întrebări similare