| Y2k a întrebat:

Egoismul, o calitate sau un defect?

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Si una si alta!
... Daca este sa o luam moral ...este un defect!
.dar daca este sa o iei practic.este o calitate!
. toata lumea zice ca nu e bine sa fii egoist.dar in acelasi timp, daca nu esti catusi de putin egoist in societeatea de azi. esti calcat in picioare!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de situație, totul constă într-o exagerare a intereselor propri sau altruims!
Pa, pa.

| Hikari a răspuns:

Un defect.

| Kesariona a răspuns:

`De ce imi suna asa cunoscut intrebarea asta? OARE?

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

A mai fost pusa intrebarea probabil vrei si tu sa ajungi omu cu cele mai multe rasp la o intrebare laughing

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

Eu zic ca ambele.tongue mai degraba defect normal dar in unele cazuri poate fii si o calitate zic eu big grinfunda?

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Poate oamenii ar trebui sa verifice daca a mai fost pusa o anumita intrebare. De exemplu... asta.winking
Si calitate, dar si defect. Depinde...

| denisssa a răspuns:

Egoismul...e intalnit foarte des in zilele noastre. As zice ca poate fi si o calitate, calitatea ca mai toti il detin, insa cu siguranta va ramane un defect si cred ca ar trebui schimbat acest lucru...

| Asdfghjklasdfghjkkl a răspuns:

Cred ca ambele, dar are sensuri diferite in situatii diferite.Ti-as recomanda sa nu fii asa doar cand te lauzi si sa fi atunci cand e cazul. Sper ca o sa-ti fie de folos raspunsul meu.

| gabi1994 a răspuns:

Din pacate a ajuns o calitate.

| RuffledOwl a răspuns:

Depinde de situație...^^

| notmyname012 a răspuns:

O calitate pentru ca astfel nu te lasi ranit de rautatile celorlalti sh esti doar uh cu tine, dar poate fi sh un defect, deoarece iti poate rani persoanele apropiate

| Carissa a răspuns:

Poate fii considerat & ca defect si ca un fel de calitate. Depinde de fiecare persoana. Poate unora le plac oameni egoisti, iar altora mai darnici. Oricum multi sunt egoisti! Asa ca nu iti face griji :p

| illidan1150 a răspuns:

Defect...

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Defect! dc sa fi egoist?

Întrebări similare