Pai deja vara e pe sfarsite
Am fost la mare, la bunici... dar tot mai bine e acasa.Ie in fiecare deara cu prietenii mei, mai citesc, stau pe TPU.mai multe lucruri
Stau la mare deci merg cand am chef, ies cu prietenii, ma plib seara cand e mai racoare, stau pe mess, TPU...etc
1 nu locuiesc in tara, deci sunt mereun in vacanta
2 muncesccate 11 ore pe zi
3 manac numai in oras (deci... pare ca sunt mereu in concediu )
4 am marea la cativa metri de casa dar nu am timpm sa-mi fac o baie in ea( trist, foarte trist. )
Pai am fost in Piatra-Neamt, am mers pe Cheile Bicazului [superb], am vizitat multe manastiri din Moldova, si am fost in Cap Aurora. Mai am un pic si termin de vazut toata Romania, apoi o sa trec la alte tari!
Daca ajungi in muntii fagaras, transfagarasan e super, balea lac, balea cascada...ma faci invdios, ma iei si pe mine? e super peisajul eu am fost anul trecut in august si a fost ceva super daca vrei poze cu peisajul de acolo id meu de mess este zane4ro2003@yahoo.com.pa
Mai.nu stiu ce sa zic
In vacanta, deocamdata e cam foarte super ok si sper ca asa sa fie pana la sfarsit.
caterinca cu prietenii...multe lucruri care ma fac sa rad etc
o sa plec in iulie.la sfsau august la bunici, la tara:X:X(nu ca as fii taranca si ca imi place tara.acolo.nu fac nimic, doar ma relaxez:X)
mai plec si la mare vreo 2 saptamani in mamaia
munte la brasov, in Bran:X
in Spania:X Barcelona, Valencia, I. le Baleare, Madrid vedem noi
si in Germania:Xin bErlin si Hamburg:Xk vreau s-o vad pe reprezentanta germaniei al eurovision... Lena aia
V
A
C
A
N
T
A
DE
V
I
S
distractie placutaaa:X
Pai...momentan nu am plecat nicaieri, am fost si eu in Bucegi, in Sinaia prin P redeal, excursii d-astea mici, in schimb in septembrie plec din nou in Franta :X