| TheBlackCrystal a întrebat:

Eo o sa imi petrec revelionu alaturi de niste parinti plicticosi si care adorm daca faci liniste un minut. Ma oftic groaznic ca au personalitatea asta si ma gandesc ca o sa adoarma exact canr o sa fie 12 noaptea...Nu stiu ce sa fac ca sa ma stapanesc sa le reprosez asta pentru ca stiu ca o sa se supare ...sunt totusi prea mica sa merg eu singura undeva iar daca raman acasa o sa adorm si eu sigur. Nu asa vreau sa imi petrec Revelionul. Vreau sfaturi sau idei de ce pot faca si eu cu parintii mei ca sa nu ma plictisesc si promit ca dau funde!

8 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

În jur de 22:30 - 22:45 faci linişte un minut, ei adorm, tu te îmbraci în 14 minute în hainele pregâtite din vreme, iar în ora rămasă ai mai mult decât suficient timp la dispoziţie pentru a ajunge la cheful de revelion pe care în mod sigur îl va ţine un prieten sau o prietenă foarte bună...

| RainOfColors a răspuns:

Propune-le sa iesiti undeva. Sunt atatea concerte in noaptea de Revelion. Si daca tot nu merge, incearca sa-i convingi sa te lase sa dormi la o prietena sau ceva. Sper ca te-am ajutat.

| OrdinaryGirld a răspuns:

Mai bine vorbesti cu ei, le spui ca vrei sa-ti petreci revelionul petrecand nu dormind, mai bine dormiti ziua si asfel nu o sa va mai ia somnu noapteahee hee. Apropo cati ani ai?thinking

| TheBlackCrystal explică (pentru OrdinaryGirld):

12 ani ...dea dea, stiu sunt mica si la varsta asta ar trebui ca la 12 noaptea sa dorm dar nu sunt obisnuita.Eu m-am invatat sa petrec de revelion nu sa dormwaiting

| DianaScorpio a răspuns:

Provoaca-i pe parintii tai la o discutie deschisa despre acest subiect. Explica-le frumos care este dorinta ta, ca vrei de revelion sa te simti bine si sa petreci si ca in modul lor nu te simti bine. Daca singura nu te vor lasa sa te duci undeva sa petreci, atunci cadeti de comun acord sa faceti ceva impreuna si sa te simti bine, de exemplu sa iesi chiar cu ei undeva. Vorbeste cu fermitate si cu calm si explica-le care este dorinta ta. De preferat ar fi sa te interesezi cine din prietenii tai petrece de revelion si unde, si in acest fel le vei putea explica parintilor unde vei fi si cu cine daca stau pe ganduri in a te lasa sa mergi singura.

| kindness a răspuns:

rolling on the floor)))))))) fatooo! am ras cu lacrimi. The best! citez:"Eo o sa imi petrec revelionu alaturi de niste parinti plicticosi si care adorm daca faci liniste un minut ".ma intreb oare, cati ani ai? uite si un raspuns la intrebare: eu zic sa beti cafea multa, ca asa sigur nu mai adormiti niciciunul. daca ei 2 adorm, tu stai la calculator si uitatea la un film bun, ca nu ai incotro.

| nighter a răspuns:

Fa si tu o cafea pentru toata lumea pe la ora 23:00 big grin

| Karelia123 a răspuns:

Te inteleg.Multi patesc asta.Incearca sa discuti cu ei calm, fara sa te certi si clarificati lucrurile impreuna.Dormiti la pranz bine, si seara le dai niste ciocolata; sau daca bea tatal tau whisky pune-i cola peste ca e gustos; daca ai musafiri spune-i mamei sa ii intrebe daca vor cafea...si incearca sa rezolvi lucrurile cum sti tu mai bine. Sper ca te-am ajutat.
Distractie placuta!winking