| florin1979 a întrebat:

Este adevarat ca a murit undertaker? cine stie?

Răspuns Câştigător
| Mihaitsa22 a răspuns:

Undertaker mai trăiește, însă în timpul filmărilor de marți și-a spart nasul și osul orbital, într=un meci cu Rey Mysterio. WWE au hotărât să folosească accidentarea într-o poveste...ai si link-ul sa te convingi singur http://www.prowrestling.ro/tag/undertaker/ o fundita?;)

58 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit de ras, pentru prosti care-l privesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu sigur

| WoodenCross97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba in morti tai stim ca esti aceeasi persoana ratataa anonima... copil de 7 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da florin undartaker nu e mort dar in 1998 undartaker a mai fost ingropat de viu si a fost gasit in death valey adica valea mortii iar undartaker este invincibil kane este un prost undartaker este un spirit al intunericului dar in sens bun happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost ingropat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba cum sa moara pote nici n-a fost in cosciug este trucate mai tr il vedeti iar ca se bate cu kane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello i am Kane and i know that i killed him undertaker

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca marele monstru rosu a murit pentru ca Undertaker nu ar face asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fim seriosi
wrestlingul nu este adevarat
nu a murit
darn nu mai apare in wrestling
asa e scenariul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit ie un fenomen in viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yes i am kane
haaaaahahahahaahhahhhhaahhahahah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nai cum sa fi kane in primul rand amne si in al doilea undertaaker a fost inlocuit cu o papuse din cauciuc leita in timp cel bateau cei din Nexus si cum ai zis cei de mai jos va reveni la un moment dat la o bataie mai importanta si prezentatori vor zice ceva de genul "oameni buni undertaker este viu " si se vor intreba la vrajeala intre ei cum oare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da intr-adevar undertaker traieste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit dacrying

| WoodenCross97 a răspuns:

Ma internautilor Undertaker nu este mort, nu va.ti uitat la wrestlemania 28? nu are cum sa moara, nu se dadea la stiri? si ma refer la TV nu la prostiile care apar pe net... puneti botul la orice prostie de pe net.

| florin1979 explică (pentru WoodenCross97):

Uitati-va duminica pe sport.ro ca apare in rau episodul 1000! sau aici. http://www.youtube.com/watch?v=Eb0UA2UcOck

| WoodenCross97 a răspuns (pentru florin1979):

Stiu :X de abia astept...dar frate in seara asta e episodul 1000 bafta.la Americani a fost acum 2 saptamani la noi este azi nu duminicawinking sa nu il ratezi big grin. Bafta happy

| HaXo24 a răspuns:

Aproape a fost omorat intr-un accident cu Randy Orton.In scena era o masina decapotila.Randy la pus pe Undertaker pe spatele masinii si dupa aceea s-a dus cu masina in niste fire care au explodat dar in 2013 si-a revenit happy

| SasukeUchihakun a răspuns:

Uita-te cu atentie la videoul acesta si apoi te vei convinge singur:http://wfan.sport.ro/......video.html

| nelutzuinfernal a răspuns:

Hahahahahaah fratele lui undertaker(kane)cica e kane.laughing
ma rog, dar iti zic ca nu a murit ci doar asa se spune!(a fost ingropat la bragginrights oare este mort?)

| hahaha20021 a răspuns:

Eu am vazut cum la ingropat pe undertaker.De unde stie Kane romana facetima sa inteleg? Nu a murit dar am vazut cum il ingropa si filmul era adevarat ca era pentru cei peste 15 ani si la ingropat de viu. Daca imi dai like iti dau linkul unde sa vezi filmuletul cum il ingroapa

| Rolicuzu12 a răspuns:

Nu Este Adevarat Uita-te Pe Siturile De Wrestling Florine si ai sa vezi ca intr-o buna zii va aparea inapoi intr-o lupta de a lui kane
Wrestlingul a decis sa ii dea timp lui undertake sa isi revina dupa ce rey mysteryo i-a spart nasul mai pe romaneste Stai linistit

| DumitruLaurentiuAdrian a răspuns:

Ma ce dracu nu v-ati dat seama era totul planuit, ce dracu sa caute necsusu acolo.

| DanielPopa77 a răspuns:

The Undertaker nu a murit.

| cosmin_1388 a răspuns:

BHa,frate Nu a murit doar ai vazut ca a aparut la wwe raw vs smackdown 2011 la wrestlemania cand la batut pe hhh{triple edge. } prea prosti sunt astia fratele lu undertaker kikalaughing nu a murit.
da

Întrebări similare