| мιcυтѕαααα a întrebat:

Este adevarat ca fiecare om are cate un talent?

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Buna.ei bine da. orice persoana din lumea asta are unul sau mai multe talente de care nici nu banuie ca exista. unii se pricep la pictat,altii la cantat, altii la dans, la gimnastica si multe altele.

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e. Mie imi place sa conduc sunt omul ideal pentru sofat ore intregi si vreau sa ajung sofer profesionist, altul are capacitati de mecanic si asa mai departe fiecare cu un rost in ceea ce ii place.

| Minnie a răspuns:

Da, eu asa consider.

| AndreiGabi a răspuns:

Nu.Sau daca toti avem atunci unii din noi nu il descoperim...

| Nymphetamine a răspuns:

Putin oameni sunt cu adevarat talentati, dar in general fiecare are o chestie/un lucru la care se pricepe mai bine.

| Hikari a răspuns:

Da. Orice om are un talent, chiar daca unii nu si l-au descoperit!winking
Sper ca ti-am fost de ajutor!happy

| Zangetsu a răspuns:

Eu sunt talentat la counter-strike

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Da pentru ca fiecare are un rol in lume si este special in felul lui! Pana si cel mai prost om ( denumit de oamenii din jur ) are un talent! Unul care se vede direct sa ualtul care se vede indirect ( la suprafata sau la interior )! Unii pot canta f.frumos alti pot face diferite lucruri din materiale interesante altii pot compune s.s.m.d... Sper ca te-am ajutat! fundita puppy dog eyes?

| Shiver a răspuns:

Da
de obicei prostia e talentul multora

| crisbebe a răspuns:

Da fiecare are un talent vizibil sau mai putin vizibil. Poate tu nu te pricepi sa canti si sa dansezi dar poate te pricepi sa comppui cantece sau orice altceva un talent la care nu te astepti si daca tu nu sti sa canti sau sa dansezi(exemplu)ca prietenele tale poate tu esti mult mai buna decat ele la altceva si nu trebuie fi dejamagita ca nu esti buna la ceva ce ele sunt bune

| LoveNight a răspuns:

Da, eu cred ca este.Fiecare om este bun la ceva sau are un anumit talent.Trebuie doar sa il descoperehappy

| florina200 a răspuns:

Da dar uni oameni il descopera mai repede si alti mai tarziu

| DeathIncarnate a răspuns:

Absolut

| papusikatha a răspuns:

Da.Este adevarat.

| paulaaaaa a răspuns:

Da, dar mai mult de 50% nu s-il descopera.

| Priss99 a răspuns:

Da este adevarat.fiecare om se naste cu ceva!

| CryssCrySta a răspuns:

Da, chiar daca nu se naste cu el il poate dobandi, dar in general toatsa lume are un talent sau mai multe care le afla mai devreme ori mai tarziu.

| Diabl0 a răspuns:

Bineinteles, trebuie doar sa il gasesti (partea grea)

| KuKluXClannad a răspuns:

Hmmm intrebare fara raspuns. Nu ai de unde sa stii exact.

| DeadAngel a răspuns:

Sincer,eu cred ca da.fiecare are cate-un talent ascuns pe undeva,eu de ex am talent la desen,dar talentul nu consta mereu in voce,pictura ci sa fi dimplomat, sa stii cum sa iesi bine din orice situatie, sa stii cum sa te comporti la sentimentele celor din jur...dar daca ai vreun talent mai devreme sau mai tarziu il vei gasi.trebuie doar sa stii sa cauti:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.fiecare are un dar, si un amar.iar unde prisoseste darul nu se maiu baga in sama ...amarul.

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Mda...cred :S

| vladutz1995 a răspuns:

Da fiindca fiecare suntem speciali in felul nostru si avem ceva ce este numai al nostru, ceva deosebit. Si cu totii suntem talentati in cate ceva happy nu exista om pe pamant care sa fie o piaza rea, sa nu se priceapa la nimic

| RuffledOwl a răspuns:

Da! Fiecare se naște cu un talent.Trebuie doar sa-l găsești și sa-l dezvolți.^^

| anna_7232 a răspuns:

Da.eu cred ca da.dar ink nu l`am descoperit p al meu.laughing))))

| Roxy_6547 a răspuns:

Da, dar unii oameni pot avea mai multe...hee hee

| DeyuAndreyu a răspuns:

Da este adevarat...fiecare se naste cu un talent...ori frumusetea ori vocea etc.
http://www.femei-moderne.ro/test/ce-talent-ascuns-detii,66.html aici ai un test in care poti afla ce talent detii. Sper ca te-am ajutat. Funda?:o3