Buna.ei bine da. orice persoana din lumea asta are unul sau mai multe talente de care nici nu banuie ca exista. unii se pricep la pictat,altii la cantat, altii la dans, la gimnastica si multe altele.
Asa e. Mie imi place sa conduc sunt omul ideal pentru sofat ore intregi si vreau sa ajung sofer profesionist, altul are capacitati de mecanic si asa mai departe fiecare cu un rost in ceea ce ii place.
Putin oameni sunt cu adevarat talentati, dar in general fiecare are o chestie/un lucru la care se pricepe mai bine.
Da. Orice om are un talent, chiar daca unii nu si l-au descoperit!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Da pentru ca fiecare are un rol in lume si este special in felul lui! Pana si cel mai prost om ( denumit de oamenii din jur ) are un talent! Unul care se vede direct sa ualtul care se vede indirect ( la suprafata sau la interior )! Unii pot canta f.frumos alti pot face diferite lucruri din materiale interesante altii pot compune s.s.m.d... Sper ca te-am ajutat! fundita ?
Da fiecare are un talent vizibil sau mai putin vizibil. Poate tu nu te pricepi sa canti si sa dansezi dar poate te pricepi sa comppui cantece sau orice altceva un talent la care nu te astepti si daca tu nu sti sa canti sau sa dansezi(exemplu)ca prietenele tale poate tu esti mult mai buna decat ele la altceva si nu trebuie fi dejamagita ca nu esti buna la ceva ce ele sunt bune
Da, eu cred ca este.Fiecare om este bun la ceva sau are un anumit talent.Trebuie doar sa il descopere
Da, chiar daca nu se naste cu el il poate dobandi, dar in general toatsa lume are un talent sau mai multe care le afla mai devreme ori mai tarziu.
Sincer,eu cred ca da.fiecare are cate-un talent ascuns pe undeva,eu de ex am talent la desen,dar talentul nu consta mereu in voce,pictura ci sa fi dimplomat, sa stii cum sa iesi bine din orice situatie, sa stii cum sa te comporti la sentimentele celor din jur...dar daca ai vreun talent mai devreme sau mai tarziu il vei gasi.trebuie doar sa stii sa cauti:*
Da fiindca fiecare suntem speciali in felul nostru si avem ceva ce este numai al nostru, ceva deosebit. Si cu totii suntem talentati in cate ceva nu exista om pe pamant care sa fie o piaza rea, sa nu se priceapa la nimic
Da! Fiecare se naște cu un talent.Trebuie doar sa-l găsești și sa-l dezvolți.^^
Da este adevarat...fiecare se naste cu un talent...ori frumusetea ori vocea etc.
http://www.femei-moderne.ro/test/ce-talent-ascuns-detii,66.html aici ai un test in care poti afla ce talent detii. Sper ca te-am ajutat. Funda?:o3
codrincodrin întreabă: