| Teardrop:] a întrebat:

Este adevarat ca Nick Jonas s-a logodit cu Selena Gomez?

Răspuns Câştigător
| flaviak a răspuns:

Nu cred happy o:-)

109 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca s-au logodit dar nu stiu ce sa mai cred...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

au fost impreuna dar acum s-au despartit si el nu este nici cu miley pentru ca ea a planificat sa se marite cu liam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, de fapt ei noi se plac reciproc dar s-au despartit pentru ca nu se pot vedea din cauza programului foarte incarcat, in plus Selena este cu David Henrie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca ea se curteaza cu justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu cred in povesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez este iubita lui david henrie

| CarLa_7372 a răspuns:

Ha ha tu laura esti nebuna ...demi ii cu mult mai mare de4cat nick si cine tea crede ca vara tai in orasu lu demi esti nebuna, si nu nu ii logodit cu selena fi linistita...

| 112 a răspuns:

DA

| rebyrby a răspuns:

Tampitilor cum ati crede asa ceva? nick o iubeste pe miley si ea pe el asa ca nu ar face asa ceva niciodata doar in somn dar nici atunci!laughing

| kitty979 a răspuns:

Nup scuze dar ei s-au despartit de curand crying

| adina_8548 a răspuns:

Teardrop nu cred ca Nick sa logodit cu Selena, dar cine stie!? Selena e draguta dar nu cred ca s-a logodit cu Nick Jonas

| emutza a răspuns:

laughing ce e cu voi lume de unde auziti atatea prostii? de fapt daca ar fi fost logodit cu ea crezi ca mass-media are sta cu maineile in san? si pana la urma nick are abia 16 ani...

| emutza a răspuns:

laughing lume voi chiar credeti toate prostiile? e o nebunie... nick are 16 ani... si pana la urma nu cred ca ar fi ramas in umbra daca s-ar fi logodit nu? adica totusi nu e oricine... si pana la urma de unde vine asta?

| darkprincess a răspuns:

Nick nu s-a logodit cu Selena, tocmai ea a declarat asta intr-o revista bravo scria mare : "NU VREAU SA MA LOGODESC CU NICK JONAS", dar e adevarat ca sunt iubiti, dar lui Nick nu ii mai place de ea, ii place de Nicole Anderson, am vazut tot in revista bravo, pe coperta scria mare: "NU LE MAI IUBESC PE MILEY SI SELENA", dar tot au ramas prieteni, si Laura2009, Joe Jonas e cu Demi Lovato.

| denisa_9475 a răspuns:

Unii zic ca nu altii zic ca da.Eu sunt de acord cu cei care zic ca nu.

| andreeabocanet a răspuns:

Sa stiti foarte bine ca nick jonas nu s-a logodit cu selena gomez! s-a logodit cu miley cyrus.asa se explica de ce miley a primit un inel de logodna!

| Mesitrax a răspuns:

Nu dar in ce oras locuieste selena?

| Mesitrax a răspuns:

Am vazut o poza in care selena gomez avea un inel pe mana stanga si pe degetul inelar POATE!

| andreea_9481 a răspuns:

Laura 2009.mda verisoarata.mai mini mult. zi id tu si lu demi lovato si al ei sa vedem.

Întrebări similare