Ha ha tu laura esti nebuna ...demi ii cu mult mai mare de4cat nick si cine tea crede ca vara tai in orasu lu demi esti nebuna, si nu nu ii logodit cu selena fi linistita...
Tampitilor cum ati crede asa ceva? nick o iubeste pe miley si ea pe el asa ca nu ar face asa ceva niciodata doar in somn dar nici atunci!
Teardrop nu cred ca Nick sa logodit cu Selena, dar cine stie!? Selena e draguta dar nu cred ca s-a logodit cu Nick Jonas
ce e cu voi lume de unde auziti atatea prostii? de fapt daca ar fi fost logodit cu ea crezi ca mass-media are sta cu maineile in san? si pana la urma nick are abia 16 ani...
lume voi chiar credeti toate prostiile? e o nebunie... nick are 16 ani... si pana la urma nu cred ca ar fi ramas in umbra daca s-ar fi logodit nu? adica totusi nu e oricine... si pana la urma de unde vine asta?
Nick nu s-a logodit cu Selena, tocmai ea a declarat asta intr-o revista bravo scria mare : "NU VREAU SA MA LOGODESC CU NICK JONAS", dar e adevarat ca sunt iubiti, dar lui Nick nu ii mai place de ea, ii place de Nicole Anderson, am vazut tot in revista bravo, pe coperta scria mare: "NU LE MAI IUBESC PE MILEY SI SELENA", dar tot au ramas prieteni, si Laura2009, Joe Jonas e cu Demi Lovato.
Sa stiti foarte bine ca nick jonas nu s-a logodit cu selena gomez! s-a logodit cu miley cyrus.asa se explica de ce miley a primit un inel de logodna!
Am vazut o poza in care selena gomez avea un inel pe mana stanga si pe degetul inelar POATE!
Laura 2009.mda verisoarata.mai mini mult. zi id tu si lu demi lovato si al ei sa vedem.