Da.Este homo. A declarat si ca ii place sa urineze pe partener. Ziarul Click de vineri 02-04-2010 pagina 20.
Da, este adevarat.Si nu este de acum, ci de mai multi ani insa nu a recunoscut deoarece asta i-ar fi putut dauna carierei.Este homosexual si este si ocupat.
Tocmai azi am citi un articol pe un site care scris asa despre el
Solistul Ricky Martin a recunoscut oficial ca este gay, dupa ce ani de zile a refuzat sa raspunda intrebarilor cu privire la sexualitatea sa.
"Sunt un barbat homosexual si sunt norocos. Sunt fericit ca sunt cine sunt", a scris Ricky Martin, pe site-ul sau. Cantaretul a adaugat ca s-a hotarat sa recunoasca faptul ca e gay in timp ce isi scria memoriile si se gandea la cei doi baieti ai sai, relateaza Yahoo Music.
Solistul mai spune ca, desi ani de zile si-a tinut viata privata departe de ochii publicului, acest lucru l-a facut sa fie mai puternic.
"Ce se va intampla de acum incolo? Nu conteaza. Nu pot sa ma concentrez decat la ceea ce se intampla acum. Pentru mine, cuvantul 'fericire' are un nou inteles, de acum incolo. E un proces intens. Fiecare cuvant pe care il scriu este nascut din dragoste, toleranta, detasare si multumire. Este un pas catre propria mea liniste si o parte esentiala a evolutiei mele", mai scrie Ricky Martin.
Solistul a trimis luni, fanilor si un mesaj pe Twitter, mai precis un citat din Martin Luther King Jr.: "Vietile noastre incep sa se sfarseasca atunci cand nu vorbim despre ceea ce conteaza".
nu trebuie sa fie "condamnat" pentru acest lucru.este este un scump
sper ca ti-am fost de ajutor
bye
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: