Cyufulyky, de unde stim ca nu ne scrii din rai?
Nu e adevarat, bineinteles. Stai calm. a.
Nu e adevarat... Eu am murit deja de vreo 2 ori in vis... Auzisem o chestie cum ca "iti moare moartea" adica traiesti mult.
Nu cred ca e adevarat...eu de multe ori visez ca cad(scuze cacofonie) intr-o prapastie fara fund...sau vrea cineva sa ma omoare dar ma trezesc cu cateva(scuze de cacofonie) clipe inainte sa mor...foarte speriata
Eu am visat ca am murit, pff ce bine ca nu stiam de chestia asta cu muritu' pe bune, ca poate credeam si ma duceam pe alte "carari" si muream pe bune suna a vrajeala
Eu am avut astfel de vise... ceva de genu ca ma aruncam de pe o cladire foarte inalta si simteam un fior.ma trezeam brusc si speriata cu acel fior in mine. poti sa mori de la chestii de genu sunt cazuri rare se spune si "din batrani" chestia asta
Da, asa am auzit si eu... dar nu s-a intors nimeni sa ne spuna daca inainte de a muri, a visat ca a murit... e mare dilema
Nu este adevarat.
Sunt diferite chestii pe care le visezi, care inseamna ceva, iar dupa putin timp se intampla ceea ce inseamna. ma rog. poate o fi vreo coincidentza. insa chestia ca mori in somn nu e adevarata. eu mereu visam ca am cazut de pe bloc si niciodata nu am vazut sfarshitul. mereu imi doream sa vad sf si iata ca intr-o noapte am ajuns si pe pamant. in vis murisem, insa in realitate inca traiesc.
Doamne! Una e sa visezi ca esti mort, dar sa nu stii cum ai murit, si alta e sa visezi exact cum mori! Nu-mi spuneti voi mie ca ati visat cum ati murit, pentru ca e imposibil. Intotdeauna ne trezim inainte sa fim,striviti,calcati pe cap, injunghiati etc. si poate ati observat ca bataile inimii nu sunt chiar regulate, cateodata suntem chiar transpirati. Nu se poate muri in vis! Mori in vis. mori si in realitate. Cum se face ca unii oameni fac stop cardiac in somn? De placere? Nu! Ganditi-va inainte sa scrieti ceva.auzi la ei, au murit in vis cunoasteti diferentele!
Asta mă întreb şi eu! Toţi spuneţi că aţi visat că muriţi (de exemplu:aţi căzut într-o prăpastie, dar mereu vă treziţi cu câteva secunde înainte de a atinge fundul prăpastiei, să zic). Întrebarea mea e dacă a murit cineva într-un vis şi ce s-a întâmplat după?! Cred că există 2 ipoteze: fie te trezeşti brusc, pentru că nu ai cum continua visul dacă eşti mort în el, fie chiar mori şi nu te mai trezeşti ever. Voi ce spuneţi?
Eu am visat odata ca am murit, de fapt nu murisem. practic am cazut intr-o prapastie fara fund, deci cadeam continuu... si nu am murit.
De sigur ca unele persoane slabe de inger pot face un infarct in somn datorita socului, insa slabe sanse !
Fundita pls
Si eu am visat asa ceva si i-am intrebat pe cei batrani...si mi-au zis ca n-o sa mor repede...deci stai linistita ca o sa traiesti mult si bine
EU cred ca poti muri fiindca bunicul meu... a visat ca era intr-o padure... si a murit intr-o padure A fost ingropat
De unde stii ca ai murit ai ajuns vreodata undeva) poate chiar esti moarta sh tu nu stii.sunt milioane de intrebari la care nu o sa ai raspuns niciodata
Poate chiar ati murit ce`i care ziceti) stiti voi ceva? sunt milioane de intrebari la care nu veti gasi raspunsul niciodata
IcsD întreabă:
SunnyDay79 întreabă: