Da este foarte bun pentru ca are mai multe optiuni dar e schimbat mult fata de windows xp. Fundita?
Este foarte bun Ws 7! de anul trecut nu am mai reinstalat WS si merge perfect pana acum si o sa ma mai tina mult si bine
Este bun dar nu prea.Este o combinatie intre Windows XP si Windows Vista.Cred ca-ti dai seama:daca ai avut Win XP si instalez Win 7 no sa-ti mearga toate programele. Dupa primele luni de folosire se sterg driverele. Ocupa memorie multa 27 GB in C. Uneori Internet Explorer 8 nu merge da eroare de registru...Mai bine ramai la XP sau Vista.
Eu il am... Windows 7 ultimate. si abia astept sa scap de el . se blocheaza uneori si trebuie sa ii dau restart. si nu`s singura la care i se intampla astea. si totusi unii spun ca le merge bine. acu` nu stiu ce sa zic :-s de fain e fain. dar.
Este foarte bun... unii zic ca nu-i bun deoarece nu au cerinte minime pentru el... daca au 512 mb RAM, normal ca nu le merge bine
Buna! Da este cel mai nou dar si cel mai bun windows. Ți-l recomand! Funda?
Mie una nu mi-l place. Ai mai multe optiuni la el, dar merge greu ca naiba. Mi-am instalat Windowsul acum cateva zile, si imi merge ca naiba.:-l
Deabea astept saptamana viitoare sa scap de el.
deeeeeebora întreabă:
Dyanes întreabă: