| Frrramboise a întrebat:

Este cineva de aici care joaca Lady Popular? ce alte jocuri de genul mai stiti? funda pentru cele mai bune love struck

20 răspunsuri:
| Aleeeeeeee a răspuns:

Da, eu joc. Este un joc frumos pentru fete. Alte jocuri gen lady popular :
Missbimbo
Stardoll
IMVU
Super secret
Jojo fashion
Super fashion star
Club Penguin

Numele domnisoarei mele este Laurette. happy

| R9kitty a răspuns:

Nu joc. dar stiu jocuri asemanatoare... Miss Bimbo, Stardoll si poate ca IMVU...

| R9kitty a răspuns:

Nu imi trebuie linkul... dar ms.eu tziam zis doar niste jocuri asemanatoare

| Fallen Angel a răspuns:

big grin Da, eu joc si iubesc site-ul. Daca ma vrei ca prietena pe site nick-ul domnisoarei e Nany iar nick-ul meu este acelasi cu cel de pe TPU. big grin Alte site-uri asemanatoare: MissBimbo, Stardoll, Super Fashion Stars. Astea le stiu eu. By3 By3!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cautat pe net lady popular da nu am gasit nimic. as vrea si eu sa joc jocul. u de unde l-ai luat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine mai este si jocul stardoll este tot ceva de genul...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma joc lady popular si stardoll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa joc Lady Popular, dar nu gasesc pe niciun site unde sa il pot juca online...Stitzi voi unde sa il gasesc? Va rog mult!:* la cine il gaseste si mi-l timite si mie...:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este super secret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stardoll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roiworldwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mabimbo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu joc mai sunt si SuperSecret

| alina_8356 a răspuns:

Buna si eu joc acest joc happy in joc ma numesc Brytnei. Auzi imi poti spune si mie daca sti cum poti trece la nivelul3 happy ca eu chiar nu stiu

| camy1999camy a răspuns:

Mai sunt ourworld, ma bimbo.supersecret pastea le mai stiu eu si miss bimbo, imvu si sa stii ca si eu joc ladypopular.

| catastar4 a răspuns:

Si eu joc. Alte jocuri asemanatoare cu lady popular sunt :barbiegirls, miss bimbo, stardoll, imvu, farmerama, ferma vesela, cainevirtual, petpetpark, super fashions stars, woozworld, ourworld, metin2, grepolis, pandanda. Scuze...ti-am dat toate jocurile pe care le cunosc eu! http://www.tpu.ro/design/images/emoticons/8.gif

| LovelyBone a răspuns:

Joc eu daca vrei sa mai discutam da-mi id tauk?:*