Geometria in spatiu mi s-a parut destul de grea... dar nu se compara cu ce vei face la liceu! Biologia daca inveti nu e grea...degeaba rad unii pe aici... dar sunt totusi niste termeni in biologie(nu mai tin minte exact ce ramura a biologiei se face in clasa a 8-a), care nu ii folosim zi de zi ca sa fie asa usor!
Succes in clasa a 8a...si sa te straduiesti sa inveti bine!:*
Nu prea. faci geometrie in spatiu, deci trebuie sa stii formulele alea k pe tatal nostru, daca vrei sa stii sa faci probleme, algebra e tot ceea ce ai facut si anii trecuti.biologia e usoara.nu prea ai ce sa inveti anul asta.mai ales daca esti la tara te vor lasa mai moale la biologie ca sa ai timp pentru teze.
Ambele sunt f usoare dupa mine. Eu am terminat cu 9, 55 clasa a 8a si am intrat cu 8. 20 la liceu.
Draga kratos, stii ceva? degeaba te lauzi.eu am terminat a 8 a cu 9. 77 si am intrat la liceu cu 9. 40te-am facut.
@good_girl_gone_bad bravo tie colega. Eu incercam sa-i dau curaj si sa-i transmit ca este foarte usoara materia de a8a mai ales ca profesorii vor fi mai atenti si vor ajuta elevii in clasa a8a.
Biologia? foarte usoara... iar matematica e geometrie in spatia si la algebra vin cateva chestii noi ecuatia de gr 2, functii, dar daca ai prof bun e super... mie chiar mi-a placut
Biologia e usoara.
Matematica.hm...eu intotdeauna am urat matematica si nu am am stiut-o. Dar in a8a m-ai intelegeam si eu cate ceva. E usoara algebra.
Pot spune ca matematica e mai grea dar biologia e super usoara si cu siguranta daca te straduiesti foarte putin poti sa iei 10 si 9 foarte repede.
Matematica de clasa a 8 e cea mai frumoasa! mie mi-a placut foarte mult.
Biologia ma sperie... m-a speriat mereu!
Mai ...la noi profa de bio ne-a cam lasat in plata noastra sa invatam pentru tezele unice...la mate in schimb a fost mai greu dar mie imi place matematica si am avut un profesor super...succes
Denisaaa08 întreabă: