Din punctul meu de vedere, este mai greu decat in clasele mai mici...eu trec acum pe a6-a
E mai greu fiindca apar tezele, si multe lucruri noi,
de profesori nu stiu ce sa zic, depinde... unii sunt mai ingaduitori, iar unii mai severi...dar trebuie sa incepi cu dreptul, si ei sa te ia in ochi buni
Nu, nu e greu intr-a V-a.
Cat despre profesori, asta depinde, la ce scoala esti...
N-as zice severi, dar sunt diferiti de cei din clasele 1-4.
Cls a5-a este o noua etapa din viata ta deci totul o sa fie diferit si la inceput greu.
Ceau:*
nu este foarte greu doar ca o sa ai profesori noi...o sa va mai bage unele materii, profii nu o sa fie chiar asa de rai bine o sa fie cam la inceput dar dupa ce incepeti sa va cunoasteti mai bine nu o sa mai fie asa:*bafta
Este destul de usor mai ales ca profu de istorie din 2in2 sap de ducea in excursie
Mie mi-s-a parut greu pentru ca am terminat cu 8.86 iar pana atunci luasem doar premiu1.asta pentru ca nu m-am obisnuit cu ei.dar in a 6a si a7a am terminat cu 9.30 respectiv 9.16.iar acu in a 8a termin tot cu 9 si ceva. terminam si in a7a da m-am lasat pe o ureche pe primul' semestru(ca doar in a 6a aveam cea mai mare medie)si asta m-a costat.dar am revenit in al doilea sem si m-am reparat
Depinde doar daca inveti prost st severi cei care invata bine sunt bine pusi in ochi profesorilor!
Buna!
Depinde de la o scoala la alta.Nu toti profesorii sunt la fel.Depinde daca scoala e una buna sau mai putin fiindca la cele bune sunt mai exigenti ca sa va bage mai multa materie in voi. Daca inveti de la inceputul anului nu o sa ai probleme deci nu ai de ce sa te temi...
Bye!
„Profesorii sunt severi?" Cea mai idioată întrebare pe care puteai s-o pui.Depinde de profesor, logic.
Cls a V-a nu este nici foarte grea,nici foarte usoara,cat despre profesori depinde si de ei,evident,dar depinde si de clasa,daca ai colegi in clasa care deranjeaza orele sau nu-s atenti sau cheti d-astea,da,normali,sunt severi,dar daca sunteti im marea majoritate a timplului cuminti,ei nu for fi asa da severi,dar repet, depinde mult si de profesori, bafta in clasa aV-a
Nu este greu iar profesorii vor fi mai blanzi la inceput. Trebuie sa incerci sa faci in asa fel sa te placa si in restul timpului se vor purta frumos
Hei buna... am trecut deja prin clasa a 5 si stai linistita ca nu o sa fie greu, toti profi o sa te ia usor la inceput deci nu iti face griji, important e sa fi cuminte la ore si o sa treci clasa fara probleme