| AlexHD_5315 a întrebat:

Este un concurs si vreau sa aflu raspunsul la o intrebare oarecum simpla. Daca ii aruncati unei persoane in timp ce doarme apa ( cam o cana plina de apa) se poate trezii instantaneu? FUNDA

7 răspunsuri:
| Iahimder a răspuns:

Este un soc pentru oricine doarme o cana plina de apa. Daca nu ma crezi convinge-ti un prieten sa te adoarma si apoi vei vedea si tu ce reactie vei avea.

| SAMP a răspuns:

Depinde de persoana unele se drezesc de la o picatura si altele se trezesc numa daca le arunci galeata de apa in cap. Dar daca e vorba de o cana cred ca raspunsul e DA.

| alex_1645 a răspuns:

Daca ii arunci pe fata sigur.

| Ryuk751 a răspuns:

Eu zic ca da (depinde si de apa daca e rece daca e calda) si depinde si de cum torni apa pe aceea pers usor sau deodata.

| emy a răspuns:

Buna seara! Din cate stiu eu, da.Dar poti sa-i provoci si in soc puternic, iar daca cumva are o afectiune cardiaca, i-ar putea face mult rau, din cate stiu eu.

| vibers9 a răspuns:

Se trezeste instantaneu dar nu e prea placut laughing

eu am trezit-o mai demult pe soramea cu o palma si a facut urat de tot :-s

| Dia a răspuns:

Binenteles, mai ales daca e recestraight face. Si nu numai ca se va trezi persoana careia ii arunci apa, te trezesti si tu cu o palmalaughing.
Dar persoana sufera un soc naspa, mai ales ca doarme, poate avea apoi probleme cardiace. mai bine stai cumintebatting eyelashes