anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un mit ca cine are gropitze la spate inseamna e bun in pat. Voi ce credeti? Si apropo despre persoanele care fac gropite in obraji, nu ca-s simpatice? Voi aveti?

18 răspunsuri:
| Cryss a răspuns:

De primul mit am auzit laughing, de al doilea nu thinking
Sincer nu stiu daca sunt adevarate, presupun ca depinde de fiecare om happy. Poti fi si fara gropite si sa fii bun in pat happy.
Mai sunt si altele penale, ca femeile cu mustata is bune la pat si alea cu par pe burta laughing. Imaginatia omului a luat-o cam razna la fazele astea tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ohooo...inseamna ca's buna la patlaughing)
Am si la spate si in obrajihappy

| DenissaDeea a răspuns:

Da am vazut persoane cu gropite la spate, dar cred ca sunt doar niste vorbe nefondate, nu cred ca sunt vorbe reale.
Persoanele cu gropite in obrajii sunt chiar simpatice si le da gropitele un farmec si un suras aparte, printre persoanele cu gropite, ma numar si eu si mi s-a facut complimente dragute pe seama gropitelor mai ales de la sotul meu.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Gropite la spate, unde? Persoanele cu gropite in obraji imi plac, sunt simpatice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trei gropite la spate= triunghiul frumusetii. ma rog, mai demult, in epoca rubensiana, cand a fi gras era egal cu a fi frumos, deci si fertil. azi nu prea mai e valabil, e anorexica kate moss (sper ca asa se scrie). legat insa de gropita in barba, se spune ca e un semn clar de virilitate.

| andi a răspuns:

Persoanele care au gropitze in obrajori sunt simpatice, dar daca ai gropitze pe corp nu inseamna k neaparat trebuie sa fii si bun in pat...doctorul ciomu trebuie sa stie asta! big grinwinking

| Zâmbărici a răspuns:

Dap eu am gropite in obraji in partea dreapta mai adanca si in partea stanga mai putin adanca dar se vede sh aia destul de bine kisskiss

| sti a răspuns:

Deci... tu unde ai?

| Ella_6365 a răspuns:

Eu am gropitze big grin

cami
| cami a răspuns:

Te increzi in asa ceva? laughing... da cei care fac gropitze in obrajori sunt dulcici-dulcici...si eu mai stiam ca cine are par pe spate e bun la pat laughing. ce idiotenie.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca miturile cu gropitele sunt adevarate laughing i`m a sex instructor rolling on the floor

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Inca un mit care se demitizeaza. Faptul ca ai gropite la spate poate insemna cel mult ca ai ceva adipos in pluslaughing Nu cred ca are vreo legatura cu performantele sexuale. Pentru a obtine astfel de performante, ca de altfel in orice domeniu, trebuie multa munca, mult antrenament...
Gropitele in obraji, sau in barbie, aduc un plus de carisma.

| GreenSky a răspuns:

Exact cum ai spus tu... e doar un mit>>>

| dariak a răspuns:

Aaa sunt si eu buna la pat am la spate...groputzelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

100% aDevarAt...

pT priMa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culmea ca am si la spate si in barbie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietena mea are. si sunt superbe... le iubesc

| madytzy a răspuns:

Sunt buna atuncitongue am si la spate si in obrajiori big grin.

Întrebări similare