Nu e nici o problema.Eu am avut un prieten mai mic decat mine cu un an, mai slab si mai scund.Invatam in aceiasi scoala in acelasi schimb... si totusi, nimeni nu s-a bagat sa critice si daca criticau erau constienti ca isi racesc gura degeaba.Cand placi o persoana gura satului nu mai conteaza .
Si da cred ca o sa fie mai inalt decat tine in viitor (depinde si ce inaltime ai). ex-ul meu e cat maine acum si anul trecut trebuia sa ma uit cu lupa dupa el (metaforic :]] ).
Numa' bine
Logic ca nu e nici o problema
atata timp cat tie iti place
nu se stie daca o sa fie mai inalt decat tine, asta depinde de el si de metabolismul lui
Nu e nicio problema o sa creasca el in timp cunosc un prieten era a 8 si ava 1, 48 inaltime si dupa o vara l-am vazut in oras am stat devorba cu el si avea 1, 75-1, 80
Depinde de varsta daca este in pragul maturitati o sa mai creasca el stai linistita dar nu te astepta la asta la unul la 50 de ani
Nu este nici o problema:*
daca va iubiti cu adevarat nimic nu va sta in cale:X
S-ar putea sa fie mai inalt
FRatele meu acum 2 ani era scund si acum e mai inalt decat mine:X:X:X
Sper sa-ti fie de folos sfatul meu
Funda? plizzzzzzzzz
Eu cunosc sot si sotie care au mai mult de 15 ani de casnicie in care ea este mai inalta. Jumatate de an nu conteaza chiar deloc si da e posibil sa mai creasca si chiar mai inalt ca tine daca inca e in perioada de crestere.
Nu se stie daca se va mai inalta! Dar nu e nimic dac e cu jumatate de an mai mic ca tine (acei oameni care se indragostesc unul de altul 28 si 60 de ani nu mai zice lumea nimic si nu inceatca sa-i desparta in anumiite cazuri)Despre el daca o sa faca sport sigur se va mai inalta!
Nu este nicio problema.Nu-ti poate spune nimeni cat de inalt va creste baiatul.Incearca sa afli inaltimea parintilor sai.
Nu are nicio importanta cat este de inalt sau ca este mai mic decat tine, important este sa se poarte frumos cu tine si sa va intelegeti. Cat despre daca o sa fie mai inalt in viitor - cui ii trebuie? Tie sau celorlalti? Iti place baiatul? Baiatul e bun? Pai asata e tot. Succes.
anonim_4396 întreabă: